0 oy
172 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (133 puan) tarafından
18 aylık bir cocuk düşünün asla çiğneyerek yemek istemiyor. Hep püre olsun direk yutayım diyor. Hatta bunu da yapmazdı hep aç kalırdı  daha 10 aylıkken 12 aylıkken 13 aylıkken hep donem donem hep tabaga yemek koydum getirdim  asla yemıyor. Agzına dahi alınca direk tukuruyor. Cocuk Dru ac kalmasın madem püre ver dedi. Püre yapıp veriyor  düşünün arkadaşlar 18 aylık püre veriyorum. Cunku cocuk çiğneyerek yutmak istemiyor. Ha soracaksınız biliyorum. Çiğnemeyi biliyor. Mesela salatalıgı koparıp çiğneyip tukuruyor  ekmek içini koparıp çiğneyip tükürüyor. Cocuk için neler denedim onuda anlatayım. Aç bıraktım. Karsısında yemek yedim müzik acdm  farklı ortama goturdum ama yok eskaza unutup agzına alsa bile kusturuyor kendini. Püre püre nereye kadar  ve eşim beni anlamıyor oyle cok zor bir durum ki cocugum  beni cok üzüyor rüyalarıma giriyor artık dayanamıyorum ne yapmam lazım. Herseyı denedim  kendimce olmuyor. 

5 Cevaplar

0 oy
(722 puan) tarafından
Yemin ederim kafaya takılacak konu değil 

Benimle çocuğum 20 ayına kadar hep seninkinin gibiydi doktorlara bile götürdüm 

Hiçbir şey yapmadım az büyüdülermi düzenliyorlar merak etmeyin 25 aylık olmadan düzelir 
(133 puan) tarafından
Kız ya duzelmezse.  Hep bulamaç tarzı yedırıyorum. Mesela şehriye corbası yapıp blender yapıyorum onu bulamaç kıvamına getirip yedırıyorum. Agzına yemek girse aglar.
(722 puan) tarafından
Yeminle düzeliyor sadece sabır
-Reklam-
0 oy
(419 puan) tarafından
Canım kafaya takma inan benimki 1 yaşından sonra güzelce cigniyordu sonra yememeye başladı herşeyi tükürüyordu aynı seninki gibi sonra tekrar başladı yemeğe. Ben bol bol verdim eline salatalık havuç falan hadi kırt kırt yapalım diye diye yedirdim zaman zaman oluyor öyle 
0 oy
(36 puan) tarafından
Benim oğlum suan 2.5 yasinda.20 aylik olana kadar kati hicbirsey yemedi.Catalla ezsem bile 3 gun aç kalir gene yemezdi.Herseyi denedim cok üzüldüm oturup agladigim bile oldu.Sonra birgun masada kurabiye vardi.Geldi kendisi aldi bianda yemeye basladi.Ogun bugündur kati herseyi severek yiyor.Zamani var demekki illaki kendi yiyecek 
(133 puan) tarafından
Kız ama ınanamıyorum ya pekı duzelmezse bızce psıkıyatrıste gotur elm dedık. Hanı ergoterapi dıye bsıy varmıs duyu butunleme yapılması lazımmıs seansı 800 ₺ evde kocamla kavga ettık. Oda gıtmesın dıyor. Ama cocuk sabahtan aksama kadar çorbayı bulamac gıbı eziyorm onunla besleniyor
0 oy
(182 puan) tarafından
2 yaşına girdiğinde hepsi duzelecek. 3 yaşına girince yediklerine inanamayacaksın bile;) hiç üzülmeye değmez zamanla hersey rayına oturuyor.
0 oy
tarafından
Benimkide püre olan şeylerden midesi bulanıyor aksine illa çiğnicek. Her çocuk farklıdır canım zamana bırak 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 421 göst.
13 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 127 göst.
12 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Rizaazra (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 89 göst.
4 Nisan 2024 Aile kategorisinde Mrvgul (3,360 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 307 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde "Çekilin~Ben~Geldim" (3,044 puan) tarafından soruldu

406,098 soru

12,175,181 cevap

36,648 kullanıcı

...