0 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde (3,455 puan) tarafından
Ya kızlar bu kadar sacmalık olmaz yani kargolamayacagın şeyi satışa koyma o zaman bide bana yarın largolaeım diyorsun 3 gün geçti soruncada müsait zamanda kargolucam 10 kere yazıp durma diyosun sizde satış yaparken öyle misiniz Allaha aşkıma kork yılın başı bişey alayım dedim satarken bana yarın kargolucam dedi bende satın aldım ne kargolayo ne bieşy diyor soruyorum dolapta giriyor belli aktif yaozyor ne cevap yazıyor ne bieşy 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hiç öyle bir şeyle karşılaşmadim bu zamana kadar satış yapmıyorum ama aldığım şeyler var 
-Reklam-
0 oy
(21 puan) tarafından
Bende aynı durumla karşılaştım sonra siparişi iptal ettim amaan onlarla mı uğraşacam onlar malını satmak için cabalamıyorsa ben niye paramla rezil olacağım ki öyle düşünün sinirlenme boş ver 
(3,455 puan) tarafından
Öylede sacma öyle yapmaları ama
0 oy
tarafından
Bu yüzden dolap uygulamasını kullanmıyorum letgo kullanıyorum arada oda yüz yüze görüşüyorum ürünü görüyorum bi kusuru yoksa parasını elden verip gelyorum evime 
tarafından
Doğrudur canım ben hiç kullanmadığım için bilmiyorum dolap uygulamasını ama satıcı ınsan değilmiş o belli oldu
(3,455 puan) tarafından
Öyle valla cevap bile vermiyor
tarafından
İptal etmekte istemiyorum demiştin dimi bu kadın galiba uyguna koymuş şimdi alıcı çıkınca satmaktan vaz mı geçti acaba
(3,455 puan) tarafından
Evet uyguna bulmuştum ya kendisi indirim yaptı yarın kargolucam dedi kız
tarafından
Ama satmaktan vazgeçmiş gbı
0 oy
(2,532 puan) tarafından
Hemen ertesi günü kargo yaparım bir de her kargonun yanına hediye koyarım. Kimsenin hakkına girmek istemem ne hallerle kazanılıyor 
(3,455 puan) tarafından
Ne güzel valla insan bide haber eder soruncada yazıp durmayın çalışıyom diyo aslında 2 3 sefer sordum ve sormayada hakkım var
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Şuana kadar henüz 5 ürün sattım az yani ama hepsini ertesi günü kargoladim,çocuklardan dolayi kargoya ben gidemiyorum eger sipariş verildiği gün eşim evdeyse o gün götürüp veriyo yoksa ertesi günü mutlaka götürür alıcıylada kargo gidene kadar iletişim halinde olurum 
0 oy
(3,518 puan) tarafından
Ben bugün mini dikiş mak aldım satıcı çok yardmcı oldu yarın kargolarım dedi inş kargolar tost makinası aldım diğer gün elime ulaştı ama var cins satıcılar cnm onun satmaya niyeti yoktr 
(3,455 puan) tarafından
Öylede o zaman neden indirim yaptı birde yarın kargolucam deşd 3 gğn geçti
(3,518 puan) tarafından
Haklısın canım insan sinir olur birde çok lazımsa ihtiyacın olan bişyse daha bi üzülüo insan
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Bende geçen elbise aldım alırken yarin kargolarim dedi. Aldıktan sonra iptal et kazancımi yanlış hesaplamisim dedi. Kupon kullanmıştım kuponum boşa gitti var malesef böyle insanlar 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 374 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hulya27 (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 180 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,008 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 958 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 409 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,632 soru

12,153,588 cevap

36,580 kullanıcı

...