0 oy
494 göst.
Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından
tarafından kapalı
Eşiniz size karşı ilgili mi tavırları nasıl siz bu durumda ne yapıyorsunuz aynı şekilde ilgisiz mi oluyonuz aranızda soğukluk oluyormu
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu gerçek adın mi ?
-Reklam-
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Hic biz aman ilgisiz olmadı o yüzden doğal olarak aramızda soğuklukta olmuyo ama eger bana karşı tavirliysa veya ben ona tavırlıysam mutlaka sebebi vardır onu çözeriz aramızda
(8 puan) tarafından
Genlde ben biyere gidelim dersem gider demzsem demz sevdiginii bilyorum ama gostermyo hiç msj atmaz ben atmazsam bende arasın sorsun isterim kavga oluyo bı hafta ilgili sonra o ilgi gidiyo hep bilgisayrda oyun oynar
0 oy
tarafından
Nıye yadırgayalım kı
(8 puan) tarafından
Aslında sevdiğini biliyorum ama bilgisayar oynuyor 30yasina gelmişsnn diyorum  70yasina glsemde oynucm dyor kavga ediyoruz bı hafta iyi sonra gne aynı oluyor mesaj atmazsam attığı yok ben ona destek için çalışiyorum bazen çok zoruma gidyo yaptiklari sevmyo desem severk evlendk
(1,052 puan) tarafından
Iste sizi burda yadırgadım ona destek olsun diye çalışmayın kendiniz için çalışın ayaklarınız üzerinde durmak için güçlü olmak için
(8 puan) tarafından
Parada çok harcamıyorm ki biraz harçlık ayiriyo ona veriyorum borç öder yaada birikm yapıyor
(1,052 puan) tarafından
Vermeyin sizde kalsın para siz birikim yapin
0 oy
(234 puan) tarafından
Hiç ilgisiz olmadı o yüzden bilemiyorum. 
(8 puan) tarafından
Kavga  edince bu konudan bı hafta iyi sonra gne aynı bende ona öyle davrannca sanki zoraki evliligi goturyoruz gibi görüyorum halbuki sevdgini blyorum
(234 puan) tarafından
Kaç yıllık evlisiniz bide kavga sebepleriniz ney oluyor ? Her evlilikte ufak tefek sorunlar olur önemli olan kalp kırmamak şükür bizde hiç olmadi ben mesela biraz trip atan biriyim hemen çicek alır ayıcık çok severim ayıcık falan alır öyle yani
(8 puan) tarafından
Aslında o DHA konuşkan ben sessizim ama akşama.kdr clisyoruz ikmizde biraz ilgilen diyorum  oyun oynucm dyor öyle pk.kavgamiz yok ilgiszlkten
(234 puan) tarafından
Herseyin bi zamani var oyunda oynasin ama sohbet muhabbette olması lazim ne diyimki daha
0 oy
(618 puan) tarafından
Aynı evde yaşayan birileriyiz işte birbirimizden Bi haber 
(8 puan) tarafından
Çok bilgisayar oyunu oynar arabmz var ama byere gotrmz ben söylemezsem.soylersem laf söyleyip öyle goturr kaynimda tam tersi gezmk için araba kiraliyolar acaba diyorum ben fzla bsy.mi beklyorum ilgi bekleynce
0 oy
tarafından
Evde olduğu sürece 7 24 belalı arı gibi dibimde dolanır durur benimki temas bağımlısı
0 oy
tarafından
Ne ilgisiz ne de çok ilgili bir insan değildir mantıksaldir herşeyi ama ben biraz daha insani rahat bırakamam gelip geçerken bile illa bı uğraşırım konusmazsa küsse peşinde dolaşırım yani evin içinde hayatta rahat bırakmam fazla ilgiliyimdir o yüzden çok fazla soğukluk olamıyor arada
0 oy
tarafından
Fake hesapsın sen çık git aramızdan 
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Herşey erkekte bitiyor cabalamasi lazım kimse 4 4 luk değil ilişki tek başına yürümez 
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Hiç ilgi eksikliği hissetmedim ahnı şekilde ilgisiz de bırakmadım. Ama bir soğukluk hissedersem direk gider konuşurum. Mesela istemeden bir cümleme alınmış olabilir keza bende öyle. Bu tip durumlarda konuşmak sorununuzu ortadan kaldıracaktır. Herhangi bir problem uaşamadıysanız sorun neyiniz var diye. Belki sizle alakalı değil başka durumlardan ötürü canı sıkkındır.

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,247 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (277 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 564 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (277 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,195 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Dilan55 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,174 göst.