Merhaba kızlar öncelikle artık çok arada kaldığım bir konu ve içim rahat ediyor çevreden farklı fikirker falan en iyisi buraya obejektif birilerine sormak benim annemle babam 7 sene önce ayrıldılar annem 25 sene evli kaldı yalan olmasın babam aslında melek gibi ama bir yanıda huysuzdu özellikle gençken ben yokken de annem çok çekmiş babaanemden babamdan bende çocukken annemin i çok dayak yediği oldu annem ben bıldim bileli çalışır bab biraz yatmayi severdi annem sayesi ne de emekli oldu sonra ev aldık 10 aeneydi borcu annemde 3 sene o ev durdu ve boşandılar babamın emeklesine bağlıydı ev annemde düzen kurdu babamda ikisinde çok zorluklar yaşadı ikisinde evlenmedi ben annemle 3 sene durdum sonra evlendim babamda 7 sene bu evi zarzor ödedi hep benim evimden ona pay vermeyin hakkımı helal etmem derdi ben bu evi tırnaklarına kazıyarak kazandım derdi babam 4 ay önce vefat etti iki kız kardeşiz ev birgün sarılınca annem benimde hakkım var 3 e bölünecek dedi ben içimden gelir 1 milyona satarsak anneme 50 milyar veririm ablamı bilmiyorum annem çalışıyor emekliside var evi kira yani çok aradayız o da benim hakkım var o evde o ev benim diyor