0 oy
455 göst.
Diğer kategorisinde (1,264 puan) tarafından
İnstagram üzerinden mutfak delisiyim. 1 den sipariş verdim 420 TL ye neyse cumartesi verdim bugün çarşamba halen tik yok yazıyorum bna dediği bugün kargoladik ama kargo numarası yok yazıyorum cevap yok. Belliki oyalıyor lar ne yapmam lazım kızlar nereye şikayet edrcem 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ibana mı para attınız?
(1,264 puan) tarafından
Web sitesinden alışveriş yaptım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maalesef şikayet etsen de Bi *** olmuyor geçen hafta dolandırıldım 15 bin TL gitti güya dönüş yapcak savcılık karakol bize ses seda yok 
tarafından
Amin belkide nasibimiz değil Di o para ama dilerim allahtan onlara da nasip olmasın gerçekten ihtiyacı olan birine nasip olur inşallah
(13,628 puan) tarafından
Hafsa ne kadar üzücü yaa az para da değil :(
tarafından
Maalesef öyle ama nasip değilmiş bende ilk başta çok üzüldüm geçen seneden beri elime geçen parayı biriktirip çeyrek yapıyor dum oğluma gelen de vardı onlar gitti o çok zoruma gitti
(13,628 puan) tarafından
Demek ki yemek nasip değilmiş canım öyle düşün ama Allah da bu mübarek günlerde onların yanına bırakmaz
tarafından
Aynen bende öyle düşünüyorum Hayırlsı öyleymiş belki o parayla yanlış bir şey yapacak tım ama inşallah onlarda nasip olmaz gerçekten ihtiyaç sahibi birine nasip olur
0 oy
(3,825 puan) tarafından
Trendyoldan dışından hiçbir yerden alışveriş yapmam dolandiriciliktan dolayı 
(1,264 puan) tarafından
O kadar iyi yapıyorsunki aslada yapma inanki bak gitti 420 TL yani bedava i geliyor bize para ya
(1,264 puan) tarafından
IO kadar iyi yapıyorsunki aslada yapma inanki bak gitti 420 TL yani bedava i geliyor bize para ya
0 oy
tarafından
Havale yaptıysan açıklamaya net bir şekilde neden gonderidini yazdıysan belki şikayet edebilirsin ama onun dışında çok zor diye biliyorum 
(1,264 puan) tarafından
Yazmadım malesefki hiç aklıma dahi gelmedi
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Ne aldınız    ??
(1,264 puan) tarafından
Kahvaltı takımı
0 oy
(13,628 puan) tarafından
Sayfayı atabilir misin canım
(1,264 puan) tarafından
Tabiki
0 oy
(1,264 puan) tarafından

sayfa bu kızlar 

image

(13,628 puan) tarafından
Dolandırıcı olsa kapıda ödeme olmazdı bence canım
(1,264 puan) tarafından
Öylede cumartesi gününden beri kargo çıkacak bugünde diyor çıktı ama yok yine yok takip numarası bide şikayetlerina baktım googleden aynı benim yaşadıklarım yazıyor temiz bir dolandırdım. Dolndirma olmasaydı inanki kendim özür diler helallik isterdim sayfadan
(13,628 puan) tarafından
Bekle bakalım kapıda ödeme olarak başka bı hesaptan bidaha al farklı adres ver kargo gelince havale yaptım de daha önce yaptığını göster belki bu şekilde kurtarırsın
(1,264 puan) tarafından
Bejim aldığım takım güya indirimli die kapış ödemesi yok diğerleri 2 katı fazla die kapıda ödeme var dediler. Pazartesiye kadar bekliyecem gelmeyeceğini biliyorum sonra her tarafa yazılar yazacam

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,439,222 soru

23,662,000 cevap

309,012 kullanıcı

...