0 oy
457 göst.
Diğer kategorisinde (1,264 puan) tarafından
İnstagram üzerinden mutfak delisiyim. 1 den sipariş verdim 420 TL ye neyse cumartesi verdim bugün çarşamba halen tik yok yazıyorum bna dediği bugün kargoladik ama kargo numarası yok yazıyorum cevap yok. Belliki oyalıyor lar ne yapmam lazım kızlar nereye şikayet edrcem 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ibana mı para attınız?
(1,264 puan) tarafından
Web sitesinden alışveriş yaptım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maalesef şikayet etsen de Bi *** olmuyor geçen hafta dolandırıldım 15 bin TL gitti güya dönüş yapcak savcılık karakol bize ses seda yok 
(1,264 puan) tarafından
Sen hangi sayfadan dolandirirldin acaba
(1,264 puan) tarafından
Sayfaya bayağı bir baktım inceledim memnuniyet kısmı vardı adres vardı ve takipçisi fazlaydı gönderisi fazlaydı Hatta gönderip paylaşanlardan biri yani memnuniyetini paylaşanlardan biriyle iletişime geçtim kadın bana dedi Ben de ilk başta dolandırıldım sandım ama bir hafta içinde ürün geldi bir hafta bekle dedi bana gelir yani dedi Sıkıntı yapma dedi ama gelmez resmen dalga geçiyorlar söylüyorum Kargo takip numarası gelmedi bana cevap bile vermiyorlar Yani benim anlamadığım insanlar bunu helal yolla kazanıyorlar ve bunların parasını alıp boğazınızdan geçiyor Bir de üstüne Üstelik sayfalarında depremle ilgili bir sürü paylaşım yapmışlar sanki ne kadar bir insanı vicdan varsa işlerinde insanları dolandırıyorlar Vallahi cimri Tüketici haklarına falan başvuruda bulunacağım bir sonuç alır mıyım bilemem almazsam da yapacağım bir şey fake hesaplar açarım sipariş veririm ona göre şimdi kapıda ödeme sistemi de var yazıyordu habire farklı farklı adresler yazarım gitsin kendileri zarar etsin yani
tarafından
Ben instagram dan değil dolap uygulamasından sahibinden uygulamasına yönlendirdiler ve param gitti
(1,264 puan) tarafından
Aa vallahi öyleyse ben dolaotanda bise almam
tarafından
Kız dolap ile alakası yok :-)
(13,990 puan) tarafından
Canım sahibindene yollandırdıysa dolandırdılar
Geçen görümcemin iş yerinden birini 18 bın dolandırdılar boyle
tarafından
Sana en başından anlatayım. Biz dolap uygulamasından bir iphone telfon bulduk temiz garantisi falan var satıcısı da uzman çavuş Du ben dolap tan satış yapmıyorum sahibinden uygulamasından param güvende seçeneği ile ordan alabilir siniz daha güvenli olur sizin için dedi öyle bir seçenek var gerçekten ama bu adamlar sahte bir link yapmış tı bize attı biz o link üzerinden aldık sonra bütün bilgilere ulaştılar eşimin kartlarını boşalttılar
(13,990 puan) tarafından
Evet evet aynısı oldu. 18 binin ustune yine 5 bin de çektiler kartından cocuğun
Yazık günah ya
tarafından
Bizimde 8500 ürün ücreti 6500 de kartı boşalttılar
tarafından
Valla haram zıkkım olsun kuruş kuruş topluyoruz böyleleri üstüne oturuyor
(13,990 puan) tarafından
Emin ol kat kat çıkar illa ki
(1,264 puan) tarafından
Amin çıksın dilerim Allah tan bigazkarindnda düğüm olsun dha eşime söyleyemedim bile
(13,990 puan) tarafından
Aa ciddi  mi ne kadar en sonku 6500 u mu
tarafından
Aynen 8500 ü biz telfon parası olarak gönderdik hemen telfonu hesapları hacklediler eşimin hesabını boşaltıp hatta kredi başvurusu yapmışlar
(13,990 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın
tarafından
Amin belkide nasibimiz değil Di o para ama dilerim allahtan onlara da nasip olmasın gerçekten ihtiyacı olan birine nasip olur inşallah
(13,660 puan) tarafından
Hafsa ne kadar üzücü yaa az para da değil :(
tarafından
Maalesef öyle ama nasip değilmiş bende ilk başta çok üzüldüm geçen seneden beri elime geçen parayı biriktirip çeyrek yapıyor dum oğluma gelen de vardı onlar gitti o çok zoruma gitti
(13,660 puan) tarafından
Demek ki yemek nasip değilmiş canım öyle düşün ama Allah da bu mübarek günlerde onların yanına bırakmaz
tarafından
Aynen bende öyle düşünüyorum Hayırlsı öyleymiş belki o parayla yanlış bir şey yapacak tım ama inşallah onlarda nasip olmaz gerçekten ihtiyaç sahibi birine nasip olur
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Trendyoldan dışından hiçbir yerden alışveriş yapmam dolandiriciliktan dolayı 
(1,264 puan) tarafından
O kadar iyi yapıyorsunki aslada yapma inanki bak gitti 420 TL yani bedava i geliyor bize para ya
(1,264 puan) tarafından
IO kadar iyi yapıyorsunki aslada yapma inanki bak gitti 420 TL yani bedava i geliyor bize para ya
0 oy
tarafından
Havale yaptıysan açıklamaya net bir şekilde neden gonderidini yazdıysan belki şikayet edebilirsin ama onun dışında çok zor diye biliyorum 
(1,264 puan) tarafından
Yazmadım malesefki hiç aklıma dahi gelmedi
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Ne aldınız    ??
(1,264 puan) tarafından
Kahvaltı takımı
0 oy
(13,660 puan) tarafından
Sayfayı atabilir misin canım
(1,264 puan) tarafından
Tabiki
0 oy
(1,264 puan) tarafından

sayfa bu kızlar 

image

(13,660 puan) tarafından
Dolandırıcı olsa kapıda ödeme olmazdı bence canım
(1,264 puan) tarafından
Öylede cumartesi gününden beri kargo çıkacak bugünde diyor çıktı ama yok yine yok takip numarası bide şikayetlerina baktım googleden aynı benim yaşadıklarım yazıyor temiz bir dolandırdım. Dolndirma olmasaydı inanki kendim özür diler helallik isterdim sayfadan
(13,660 puan) tarafından
Bekle bakalım kapıda ödeme olarak başka bı hesaptan bidaha al farklı adres ver kargo gelince havale yaptım de daha önce yaptığını göster belki bu şekilde kurtarırsın
(1,264 puan) tarafından
Bejim aldığım takım güya indirimli die kapış ödemesi yok diğerleri 2 katı fazla die kapıda ödeme var dediler. Pazartesiye kadar bekliyecem gelmeyeceğini biliyorum sonra her tarafa yazılar yazacam

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,442,921 soru

23,713,344 cevap

312,407 kullanıcı

...