Sayfaya bayağı bir baktım inceledim memnuniyet kısmı vardı adres vardı ve takipçisi fazlaydı gönderisi fazlaydı Hatta gönderip paylaşanlardan biri yani memnuniyetini paylaşanlardan biriyle iletişime geçtim kadın bana dedi Ben de ilk başta dolandırıldım sandım ama bir hafta içinde ürün geldi bir hafta bekle dedi bana gelir yani dedi Sıkıntı yapma dedi ama gelmez resmen dalga geçiyorlar söylüyorum Kargo takip numarası gelmedi bana cevap bile vermiyorlar Yani benim anlamadığım insanlar bunu helal yolla kazanıyorlar ve bunların parasını alıp boğazınızdan geçiyor Bir de üstüne Üstelik sayfalarında depremle ilgili bir sürü paylaşım yapmışlar sanki ne kadar bir insanı vicdan varsa işlerinde insanları dolandırıyorlar Vallahi cimri Tüketici haklarına falan başvuruda bulunacağım bir sonuç alır mıyım bilemem almazsam da yapacağım bir şey fake hesaplar açarım sipariş veririm ona göre şimdi kapıda ödeme sistemi de var yazıyordu habire farklı farklı adresler yazarım gitsin kendileri zarar etsin yani