0 oy
550 göst.
Aile kategorisinde (92 puan) tarafından
Kızlar kerimşah ismi nasıl ve bu isimde ki çocuklar nasıl olur yani ben ismin karekterler örtüştügünü dşnyorum fikirleriniz nedir ?

14 Cevaplar

+1 oy
(2,220 puan) tarafından
İlk defa duydum benim pek hoşuma gitmedi
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlk defa duydum desem ☺
(92 puan) tarafından
Bende ilk defa duydum adım farah dizisinde sonra araştrdım anlamı güzel geldi kerim ismi de kuran da geciyormuş öyle olunca bir fikir alayim dedim :)
0 oy
(50,962 puan) tarafından
kerim ve şah hic uymamis Melikşah vardi bizim sinifta o daha uyumlu 
(50,962 puan) tarafından
dur kiz ne dernegi kurmuştuk seninle eski nick neydi☺️
(1,125 puan) tarafından
smg. ☺  elif ben canım, parti kur oy verelim diyordum ya sana hep ☺
(50,962 puan) tarafından
evet aklıma geldi o oldugunda diyorum kim bu benimle samimi konusuyo niye sildirdin hesabini
(1,125 puan) tarafından
Nick smg idi ya herkes adımı simge zannediyordu o yüzden sildim ☺
(50,962 puan) tarafından
hic aklima gelmemişti ☺️
0 oy
(2,728 puan) tarafından
Farahı oğlu değilmi :) dizilerden çıkıyor hep tuhaf isimler :) ama güzel 
(92 puan) tarafından
Aynen ya bakma önceden eşime söylemiştim aslnda güzel bi isim diye sonra baktm etraftan bir iki kişi daha önerdi bunu öyle aklıma girdi
0 oy
tarafından
Adım farahın kokusunu alıyorum :-):-):-) kulağa hoş geliyor anlamını bilmiyorum ama 
0 oy
tarafından
foxdaki dizideki kadin arapdi, sanirim araplar kerimi boyle kullaniyor.. yanii ben erkek isimlerine boyle ekler sevmiyorum, kerim gayet kibar guzel yeterli
0 oy
(1,710 puan) tarafından
Aklima direkt Kerimcan Durmaz geldu tövbe dedim:) bence guzel degil cnm
(6,644 puan) tarafından
Öyle deme zehraaağğhhh aaahhhh a

Ahahhahahaha ayyy kız affet kendimi tutamadım sjsjsj
(92 puan) tarafından
Kız senin yüzünden benim de aklıma gelicek ya :))
(6,644 puan) tarafından
Şaka bı yana benimde çok hoşuma gitti kız koy bence oğlum olsa bende koyardım güzel bir isim
(92 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin canım bakalım ne olcak
0 oy
(17 puan) tarafından
Canım güzel veya değil orasını sen bileceksin beğenmişsinki soruyorsun ama kimse kerimşah demicek kerim dicek sadece kerim anlamı çok manidar olsa da sen bilirsin bence farklı dini bi isimde olabilir :) 
(92 puan) tarafından
Beğendim de eşime sormadim henüz, kız olunca ben ismini koyucam erkek olursa kendisi o yüzden bu isim net degil bakalim :))
(17 puan) tarafından
Pekiii bize de sonucunu bilgilendirmeyi Unutma Allah bebişlerimizi ana Babalarına bağışlasın
0 oy
(1,027 puan) tarafından
Canim bu cocuklar 2050de kafelerde takilcaklar belki allah omur verirse 2100u gorcekler bu isim sencede cok demode kalmaz mi.dusunerek koymak lazim anlami hos olabilir ama bence tercih edilmemeli.tamam herkes berkecan koycak degil modaya uymak icin :) ama buda cok eski duruyo ben tercih etmezdim.bizimde erkek egemen koyucaz nasipse
(92 puan) tarafından
canım ama öyle bakarsak bu zamanda ki çocuklar o kafelerde oturcaklar zaten o yüzden normal olur bide eski isimler tercih ediliyor genelde yine de teşekkür ederim yorumun icin, Allah sizinkini de bağşlasn inşallah
0 oy
(5,321 puan) tarafından
Kerim tek basina guzel. Kerimsah uyumsuz olmus kulaga hos gelmiyo. 
(92 puan) tarafından
Tamamdir sagol canm
0 oy
tarafından
Melikşah neyse de Keeimşah biraz değişik değil mi 
(92 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canim öylemi
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Kerim diye sinif arkadasim vardi. Cok uyumlu sakin biriydi. Baska da tanidigim olmayinca kiyaslama yapamadim. Ama kulaga hos geliyor
(92 puan) tarafından
Tamam canim cok sagol
0 oy
(1 puan) tarafından

büyüdügünde çok dalga geçerler kendimden biliyorum şah mat şah kerim gibisinden koyduysanız da kişilik olarak kendimden örnek verecek olursam karşimdaki insan  bana karşi nasılsa bende ona karşi oleyim :) 

İlgili bir soru bulunamadı

405,712 soru

12,157,560 cevap

36,595 kullanıcı

...