0 oy
372 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Özellikle beratcinar ve gozdedurumery den özür dilerim yanlış konuştum ve kıskançlık yaptım kötü biri değilim aslında eşimle ilgili de post açtım bir sürü iyi değilim 2 çocuğun sorumluluğunu almak bütün evin sorumluğu benim için çok zor hiç yardımcı olan yok sizinde mutluluğunuzu bozdum kusura bakmayın 
notu ile kapatıldı: Kişisel post

4 Cevaplar

0 oy
(2,603 puan) tarafından
Ne oldu kız ne özrü
tarafından
Ben dün saçma sapan bir post açmıştım onun icin
(2,603 puan) tarafından
Burayı bu kadar ciddiye alma bence kimseye ne laf söyle ne özür dile sonrasında
tarafından
Arkadaşım vs yok buraya giriyordum tek teşekkür ederim admin dilerse buraya girmek istemiyorum artık
(5,705 puan) tarafından
Coluk cocuk ev is guc derken. Buraya girerek kafan dagilir bence cikma gitme. Dun bariz belliydi zaten. Maddi imkansizlik sebepli alamadigin icin alan kisilere yuklenmen . Ama hata ettigini anlamis olman bile guzel bence kalmalisin kacan dagilir burda iki sohbete katilinca
(2,603 puan) tarafından
Kaç yaşındasın boşver hatanı anlamışsın daha kimseye karışma oku geç dediği gibi kafan dağılır burda
-Reklam-
0 oy
tarafından

Beratcinarı tanımıyorum ama Gözde çok içten birisi yorumlarını da her zaman çok beğenirim bu özürüne güzel karşılık vereceğini tahmin ediyorum :)

tarafından
Bilemiyorum kimseyi tanımıyorum çok pişman oldum düşünmeden hareket ettiğim için
tarafından
Üzme kendini olur arada öyle şeyler burayı da çok ciddiye alma kız
0 oy
(4,742 puan) tarafından
Dün hak vermemiştim ama sanki bu postu açma sebebin bı tık haklı oldugunu gösteriyor. 
tarafından
Ne demek istediğini şu anda idrak edemedim
(4,742 puan) tarafından
Yani ben kötü bişey görmüyorum oaylaşmalarında ama nr kadar da olsa insana özenme,kıskançlık hissettireniliyorlarmıs. Ha bunu depremle üzüntüyle bagdastırman olmamıs orasınayeı
(3,368 puan) tarafından
Çok merak ettim keşke postunu görseydim dün kız burda neler neler diyorlar kale alma bolver hayat devam ediyor isteyen istedigini atıyor kıyafeti geçtim eşi altın vs alıyor onları atıyorlar  ararlar yani isteyen istedigi kullanabilir
(4,742 puan) tarafından
Yanlıs hatırlamıyorsam bu arkadaşımız bayramlık alanları paylaşanları deprem sebebiyle eleştirmişti. Ne cabuk unuttunuz vs.
(3,368 puan) tarafından
2 ay olucak neredeyse deprem alalı kendisi nerede oturuyor muş acaba
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Hatayı kabul edip dışa vurmak iyi gelir insana tebrikler. Konuyu bilmiyorum olay buyumüş buyuk ihtimal ama özür dilemek cok büyuk bir erdem
tarafından
Pişman oldum o yüzden paylaşmak istedim
(1,944 puan) tarafından
Iyi yapmişsin .merak edip okudum evet haksiz yere insanlari elestirmişsin ama insan psikolojisi iste..zor zamanlar geciriyorsun belliki Allah yardimcin olsun

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 877 göst.
14 Mayıs 2024 Aile kategorisinde mehal (719 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 141 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde Cennet12 (1,298 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 402 göst.
2 Mayıs 2024 Aile kategorisinde siynem (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 614 göst.
24 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Halideeslem (70 puan) tarafından soruldu

404,098 soru

12,105,653 cevap

36,425 kullanıcı

...