0 oy
470 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Cenabı Rabbım bunlara oyle bır enerjı vermış kı popoları hıc yer gormuyor bılıyosunuz yada dogdugu gunden berı anamdan 5 sene ıctıgım sutun her zerresını burnumdan getırmeye yemınlı kızım cok enerjık oldugu ıcın bırseyler arıyordum, bu aktıvıte setlerı bıttı zaten konusması acılsın dıye onlara yuklenmıstık cok sukur benden cok konusuyo cok yuklenmısım :D bugun de kırtasıyeden parmak boyası aldım, ınternette gormustum, eveeet cok kırleten kırlendıkce bulanan bulandıkca boyanan bır aktıvıte ama asırı keyıflı zaman gecırdık, parmak boyası seti bır de basmak ıcın 2 kalıp aldık cok da uyguna 40 tl tuttu ıkısı :) su oruclu gunlerde az kosturayım pesınde dersenız onerırım, sızın onerılerınız varsa da zevkle dınlerım :) 

9 Cevaplar

0 oy
(11,027 puan) tarafından

Maşallah çok şeker <3

O değil de 5 sene mevzusu şaka dimi şaka de :)

(11,027 puan) tarafından
Ayy huylanırım ben annen hiç mi rahatsız olmamış. Bari bana bünyem çok güçlü bağışıklık tavan süper kadın oldum çıktım deeee :)
tarafından
Sıze bırsey dıyım mı esımı gecırırken kafamı camdan uzatsam burnum akar benım, hıc de ıse yaramadı anne sutu, esım hıc emmemıs mamayla buyumus karda yuruse hastalanmaz o tamamen hırafe yanı
(11,027 puan) tarafından
Allahımmmmm bu da olmadı, neyi de desem demiyorsun :)
tarafından
Ahahahahah bıraz da emzıremeyen anneler uzulmesın dıye yazıyorum cunku gercekten abartılacak bırsey degıl, formul mamalar %70 aynı oldu zaten, 22 ay emzırdım ben kafama yanayım 12 ay neyıne yetmedı yani cocuk 30 aylık hala arada aglyınca gelıp mememı ellıyo tesellı buluyo
(11,027 puan) tarafından
Çok haklısın. Ben 1 buçukta kestim hepsini, 1 yaştan sonra hiç lazım değil bence de :) gerçekten safi bağımlılık oluyor emzik yerine kullanılıyoruz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Konusma icin hangi aktiviteleri kullandiniz canim benim oglan iki yasina geldi tik yok canım sıkılıyor
(1,368 puan) tarafından
Atar mısın canım linkini merak ettim
tarafından
Bunlar doktorlara gore kelıme degıl nida olarak gecıyor, o zamanlar konusma terapıstıyle gorusmustum, arabaya dutdut der kedıye miiv der demıstım bunlar kelıme sayılmıyor demıstı bana
tarafından
Evet ya kelime sayilmiyormus ben de okumustum zaten bir ay daha süre tanidim kendimce hala ilerleme olmazsa artik doktora gideriz
tarafından
Kıtapların fotousnu yorumlara atıyorum kızlar
tarafından
Tmm canim tesekkurler
0 oy
(1,903 puan) tarafından

Öyleeeeee miiiiiiiiiiiiii:cheerful:

tarafından
Seeeen bunu bebısımın ayagına sur kagıda basss anı kalsınnnn
(1,903 puan) tarafından
Yapayımmm teyzesiii☺️ kıvırcığımı yerime öppp♥️
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Yerim ya ☺️evet baya kirletiyor ama seviyor çocuklar bisim de var☺️
(14,123 puan) tarafından
Dur bakayim
(14,123 puan) tarafından
(14,123 puan) tarafından
https://ty.gl/u3uzc8idtn biz de bu var bunların sayfasında başka da var bakabilirsin güzeller hem seviyorlar hem de silinmesi guzel
tarafından
Hemen alayım hemeeen Allah razı olsun
(14,123 puan) tarafından
Sever yani mesela yapıyor ya aradan az zaman geçince yine yapıyor benim oğlan seviyor baya ☺️
0 oy
(1,358 puan) tarafından

image

oh maşallah minige. Bende kızıma bugün çizgi çalışması yaptırdım . 2.5 yas pastel boyayla boyadım renkleri de o eslestirdi. 5 sn surdu yapması . Sonradan yine hazırladım yapsın diye bu sefer yapmadı. Bi yaotigi seyi 2. Defa yapmıyor ne yazikki. Bende parmak boyası alicam aklımda bayadir.. kesin sever bizimkide
tarafından
Yaa ne guzelmıs bu da, renklerı ana ve ara renkler olarak cok ıyı ogrendı, yıne kıtaplar sayesınde, ama bu tarz esletırme bulmaca ıslerınde bızımkı sıkılgan anası kılıklı oldugu ıcın :) mıtlaka dene cok sevıcek
(1,358 puan) tarafından
Bizimkide sıkılgan emin ol. Oyunu hazırladım iki saniye sürdü yaptı. Bidaha yaptım farklı renklerle. Zaten her rengi biliyor da bu sefer eşleştirmedi. Kurtlular bunlar . Anca hoplasim ziplasim anca öyle egleniyorlsr :D
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Dur gözde yapma gözünü sevem kinetik kum belasından yeni kurtulduk bide üstüne bu beni benden alır 
tarafından
Yazsana vefasız bakarken dunurum dunurum dolasıyodunnn nolduu
(2,099 puan) tarafından
2 gün sonra falan goruyom postun hortlamasin diye yazmiyom dbkebdisx
tarafından
Özelden yaz dıyorum zaten yaaa
(2,099 puan) tarafından
Haaa yazarım bi daha .d
Çınar benden habersiz kız bulmuş kendine bizim dünür planlari suya battı
(2,099 puan) tarafından
Hemde kızın saçları pirasa gibi dümdüz oysaki ben ona marul gelin alcaktim
0 oy
tarafından

image

Ozellıkle dıkkat setı asırı yardımcı oldu 
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Konusmasi icin ne aldim dedin cnm benim oglanda konusmuyor ya
tarafından
Yorumlara attım canım, bunlar en cok destek gorduklerjm tabk daha cok kıtabj var
(1,391 puan) tarafından
Aldim cnm şu dikkat eksikliği kitabini yarin kargolanir sanırım çok ihtiyacim var psikolojikmen çöküşteyim resmen:(
tarafından
Kaç aylık kuzum? Ama ınan sadece kıtap degıl senın de uzerıne dusmen lazım yanı gunde 2-3 saat oturup sohbet etmen gerekır
(1,391 puan) tarafından
29 aylik olacak 28bucuk aylik şuan ya bnde konusmaya calisiyorum 1e giden bir oglum daha var ödevleri falan derken küçük oglumlada cok vakit geciremiyorum hergun mutlaka 1 saat agliyorum istem dışı oluyor internete bakiyorum iyice icim daraliyor
Cok hareketli cok sinirli bir cocuk doktora götürdüm konusamayan cocuklar sinirli olurlar genelde dedi bilmiyorum ya cok cikmazdayim sinirlerim cok bozuk
tarafından
Canım evet konusamayan kendknı ıfade edemeyen cocuk cok sınırlı olur ama sabırlı olmak lazım en ufak ofkede gerı tepıyor butun egıtım
0 oy
(3,623 puan) tarafından

Geldi yine benim kıvırcık prenses<3  biz de sulu boya hastasıyız. Bu arada anneni 5 sene mi emdin orayı es geçmeyeyim dedim ☺☺☺

tarafından
Geldıkk teyzesı ♥️ ay evet 5 sene dogru
(3,623 puan) tarafından
Oyyyy kız ananı sömürmüşsün resmen ☺☺☺ baya baya hatırlıyorsundur da
tarafından
Yanı ufak ufak anıları var onunu acmaya calıstgım :D aman cahıllık annemdekı 7 tane dısım dolgu agzımda 6 ysımda yapıldı hepsı emzırmekten curumus dıslerım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 75 göst.
+3 oy
13 cevap 655 göst.
13 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mina&19 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,015 göst.
3 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Gul karaaa (823 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 323 göst.
31 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Esmer anaa (988 puan) tarafından soruldu

409,717 soru

12,316,987 cevap

38,864 kullanıcı

Kategoriler

...