0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (684 puan) tarafından
Kızlar hayırlı sahurlar ben bugün gebelik testi yaptım ama bozuk gibi geldi rest yani ilk önce ekranda bişey çıkmadı bende bozuk diye çöpe attım sonra 1 buçuk saat fln geçti çöpü açtım ve çift çizgi gördüm  1 buçuk saat sonra gördügüm için pek şey yapmadım ama dogruluk payı varımdır 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben hamile kalmadan önce test yaptım üzerinden günler geçti ama test aynı kaldı aynı şekilde hamile olduğum zaman da yaptım ve test hala yanımda oda çift çizgi olarak kaldı sonuç hiç değişmedi 
(684 puan) tarafından
Dedigim gibi ilk bozuk çıktı bakalm kendimi yoktur diyerek yaptım pozitif görünce bir tuhaf oldum canım :)
-Reklam-
0 oy
(8,297 puan) tarafından
İlk 5 dk cikan sonuç önemli gerisi değil diye biliyorum 
(684 puan) tarafından
Tamam canım ben yarın erken gebelik testi yapayım birde
(8,297 puan) tarafından
Test yapınca haber ver merak ettim :D
(684 puan) tarafından
Negatif canım
(8,297 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım istiyomuydun
(684 puan) tarafından
Şuan düşünmüyoduk canım ev taşıcaz ondan sonra Rabbim nasip eder inşallah bitane daha düşünüyoruz ama olursa da olurdu :) hayırlısı olsun inşallah
0 oy
tarafından
Ben test yaptım gunduz tek cizgiydi aksam oldu tekrar baktm silik cizgi cikmsti basta olmaz gibisinden dusundm kan verince gebe oldmu ogrenmistm
(684 puan) tarafından
Ben yarın bidaha test yapıp öyle kan veriyim olmazda kahverengi gibi bir leke geliyor 2 dir o yüzden acaba dedim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin Rabbim canım
tarafından
Yerlesme kanamasi olabilir Rabbim gonlunde ne varsa sana onu nasip etsn insAllah
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım inşallah gebesindir
(684 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım kahverengi gibi bir leke geliyor 2 gündür az az o yüzden yaptım oglum var bitane sezeryan dogum yapmıştım 2 buçuk yıl önce biraz zorluyor beni kucakta fln gezmek istiyor da bel agrısı yaşıyorum onu kucagımda çok gezdiriyorum ondan diye aldırış etmemiştim leke gelince olabilir diye test yaptım artk
0 oy
(1,182 puan) tarafından
Bence gebesin 
(684 puan) tarafından
Bilemedim canım yoktur diyerek yapmıştım arsada hayırlısı olsun inşallah :)
(1,182 puan) tarafından
Sonucunu merek ettim
(684 puan) tarafından
Yarın yapcam test yazarım canm :)
(684 puan) tarafından
Negatif canım :) yaptım test
(1,182 puan) tarafından
Aa hayde hayırlısı olsun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 153 göst.
12 Mart 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 89 göst.
11 Ocak 2024 Aile kategorisinde Havin06 (2,524 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
5 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 306 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Toprak_Hilal (2,367 puan) tarafından soruldu

405,890 soru

12,165,390 cevap

36,622 kullanıcı

...