0 oy
154 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Dün başladım. Dün gayet güzeldi. Gecede yapmadı sadece sabaha doğru uyunamamisim 5ten sonra o ara az bişi yapmış 

Bugün asıl daha alismasi gerekirken 10 dakikada bir ciş yapiyo. Yaptıktan sonra söluyor. Nasıl olcak bu iş

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aboooooo bol şans başladın mı ☺
tarafından
Hahahahaa bol şans diliyorum bol sabır diliyorum ☺ çok zor yaa vallahi umarım en kısa zamanda öğrenir makine onlara ait oldu zaten ☺
tarafından
Aminnn inşallah sabrım tükenmez. Dün gayet neşeli neşeliydim bugün biraz modum düştu. Yarına Allah kerim ☺️
tarafından
Kız başlamışken birakma pes etme bence gayet normal bence zamanla daha iyi olur inşallah bende bayramdan sonra başlarım sen lazımlık mi aldın ☺
tarafından
Evet pes etmiycem bayrama  kadar biter inşallah.
Evet lazimlik almıştı annem. Şu basit klasik lazimliklardan.
Klozet adaptörüde varda. Kayiyo o. Ben anlamadım klozet mi büyük adaptordemi sıkıntı var. Onu beceremedim.
Lazimliga heme curpp oturtuyorum.
Bazı arkadaşlar onun temizlemesi zor. En iyisi klozet adaptörü yazmışlar ama bence lazimlik daha kolay. Hemen klozetin içine doğru tutuyorum içinde taş gibi bişi var. Foto atarım.
Taharet musluğunu tanzikli açıyorum klozetin içinde yikiyorum
tarafından
Yükledim fotosunu. Benimkinde kapak yok bu kapaklı. O beyaz aparatı çıkıyor. Hemen suya tutuyorum
-Reklam-
0 oy
(13,406 puan) tarafından
Cok degisiyo o canim baslarda bi bakiyosun bugun cok iyi yarin hic tuvalete gitmemis hepsini altina yapmis. Ne kadarlik suan
tarafından
8 Nisan'da 2 yaş olacak.
Çişini yaptıktan sonra ciş diyor. Onuda bugün ogrendi. Dün hiç bişi demiyodu
(13,406 puan) tarafından
Anladim canim benimkide 2 yasinda asiri zorlandik senin gibi oldu surekli altina yapti biraktim sonra yine basladim suan 2.5 yasinda baya oldu cikali iste bezden
tarafından
Pes etmek istemiyorum ya. Bı bakalım bayrama kadar devam ediyim diyorum
(13,406 puan) tarafından
Alisir canim insallah
tarafından
İnşallah jnsallah
0 oy
(12,939 puan) tarafından
İlk günler belli olmuyor canım yapması gayet normal bir kaç güne iyice alışır arada yine kaçırır ama tuvalete daha çok yapar 
tarafından
Ay dün daha iyiydi. Dedim ilk gün boylyese hemen öğrenir dedim ama bugün sürekli kaçırdı sürekli. Altına ypiyor hemen tuvalete götürdüm yapmadı. 10 dakka sonra yine altına yapiyo.
Dün öyle değildi.
(12,939 puan) tarafından
Dün oda hevesliydi demek ki bugün hevesi kaçmış ;) dediğim gibi çok normal aslında daha tutmayı yeni yeni öğrenecek bir kaç güne alışır
tarafından
İşte dün inan daha iyi tutuyodu bugün daha çok kaçırdı anlamadım. Ama pes etmiycem bakalim
0 oy
tarafından

.............

image

tarafından
Aaa bende bunlara baktim geçen trendyoldan bunlar daha mı iyi olur sence
tarafından
Valla bilmiyorumki abartı pahalilarada gerek yok bence. Yeterli bu işimi görüyor yani. Çokta pratik. Plastikcilerdede vardir
Eğer klozet adaptörü alacaksan 6 Nisan'da a101e geliyor hemen al
tarafından
Bilmiyorum ki aklımda bu ve bu müzikli klozet gibi olanlar var bakalım bende çok pahalisina gerek yok diyorum da kesin senin bundan alacam
tarafından
Ya tabiki en iyisi olsun isteriz ama klozet sonucta :))
tarafından
Hahahahaa demi ☺☺☺
0 oy
(6 puan) tarafından
Bebeğinizden işaret görmeden mi başladınız yani bu tuvalet eğitimi çocuğun bütün geleceğini etkiliyor  bı kaç ay daha geçse çocuk için daha iyi olabilir ama işaret görüp başladıysanız kimi çocuk erken hazır oluyor öyleyse o şekilde yaptığı zaman bekleyin üzerini hemen değişmeyin çünkü ıslak rahatsız olup tutmaya söylemeye baslayacak
tarafından
Bende namaz kılan birisiyim üzerini degistirmedigimde etrafa bulaşmasını istemiyorum necaset sonuçta
Mesela ne gibi işaretten bahsediyorsunuz
(6 puan) tarafından
Ben de öle bı durum olmaması için koltuklara kullan at alt açma sermistim halı kaldırmıştım saatlerce değil zaten üzerinde ilk sıcaklığı gidince değişmeni isteyecek sende anlat böyle olmasını istemiyorsan söylemelisin falan işaret de şöyle geceden sabaha bezi kuru kalkmalı mesela olduğu yerde rahat dengeli zıplamalı ip atlar gibi pelvis kasları gelismeyen çocuk öle atlayamaz ve çişini tutamaz
tarafından
Oho kızım aşiri akrobatik. Heryerde zıplar çok hareketli onda sıkıntı yok.
Çişini yaptıktan sonra anne çiş diye bana haber veriyor yapmadan önce degil
(6 puan) tarafından
Sabah kuru kalkiyorsa hazır demektir Allah yardımcın olsun
tarafından
Kuru kalkmiyorda ben kaldiriyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 73 göst.
7 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Siiiiiiiii (436 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 261 göst.
0 oy
1 cevap 52 göst.
1 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Defnedamla (311 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,177 soru

23,757,057 cevap

315,234 kullanıcı