0 oy
98 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,854 puan) tarafından
Düz yatmayin baski yapar kan akisi zayifkar diyorlar ya bebeb icin.ne zamandan sag ve sol yatmamiz gerek ? Suan pek dikkat etmiyorum düz sag ve sol yatoyorum .

8 Cevaplar

0 oy
(2,864 puan) tarafından
Ya 20 25 ten sonra diyirlar ama benim çok ciddi sırt agrım var ve sadece dümdüz sırt üstü yatimca geçiyor başka hiç ir pozisyonda geçmiyor. Genel olarak sırt üstü yatıyorum onu da dümdüz yatmazsam yine ise yaramıyor. Eğer öyle bir sorununuz varsa sırtınıza belinize biraz yastıkla eğim verip gene de düz yatabilirsiniz diye biliyorum.
(3,854 puan) tarafından
20+2 yim.bazen duz yatinca rahat nefes alamiyorum nefes darligi cekiyirum.baski yapiyor sanki bisey uzerime cikib.o yuzden cogu zaman sag sol yatiyirum.ama bezen duzde yatiyirum nefes darligi yasamadigim zaman.bi sorayib zararlimi diye duz yatmak bu haftalarda .sagolasin kuzum
-Reklam-
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Ben 12den Sonra artık hiç düz yada yüz üstü yatmadım engellesin diye hamile yastığı aldım kendime korktum shshshs :D sırtımı yastık destekliyordu diye tam düz uyuyamıyordum yada yüz üstü 
(3,854 puan) tarafından
Anladim sizin haftaniz daha kucuk yata bilirsiniz aslinda
(6,086 puan) tarafından
Benim oğlum 14 aylık oldu shshshs doğurdum yani :D
0 oy
tarafından
31+5im hiç dikkat etmiyorum hangi pozisyonda rahatsam öyle yatıyorum 
0 oy
tarafından
Ben 22. Haftadan sonra yan yatmaya başladım,
0 oy
(19,971 puan) tarafından
Onu zaten hissediyosun aslında. Ben sırt üstü yattigim.an nefesim kesiliyor gibi.oluyo. ve çocuk anında içeride hareketleniyor. 5.5 aydan sonra falan diye aklımda kalmış. 
(3,854 puan) tarafından
Bendede oyle oluyor sanki birisi uzerime cikmisda baski yapiyor gibi nefes darligi yasiyorum surtustu yattigimda
0 oy
tarafından
Yanlış hatırlamıyorsam 20 25 den sonrayı 
0 oy
(330 puan) tarafından
Suan 18+5 olduk ilk yatinca saga sola yatmaya dikkat etmeye calisiyorum ama uyaninca yuz ustu sirt ustu uyaniyorum.

14. Haftaya kadr hic dikkat etmedim karnım hic yoktu zaten sorun hic olmuyordu. Sun yuz istu olunca bebgim kipir kipir oluyor tahatsiz oldugu belli oyle olunca dikkat etmeye basladim bende
0 oy
(1,058 puan) tarafından
37 haftalık hamileyim hic dikkat etmedim hangisinde rahatsam öyle yattım son bir aydır sırt üstü istesemde yatamadım sağ sola yatabiliyorum sadece 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 39 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Humakus (277 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 43 göst.
0 oy
26 cevap 421 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde -Umudunu_kaybetme- (3,094 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.

410,337 soru

12,340,440 cevap

39,632 kullanıcı

Kategoriler

...