0 oy
362 göst.
Aile kategorisinde tarafından
düzenlendi
Bsbsnxnxmxndnsmzmxnxnxnzm

6 Cevaplar

+1 oy
(1,102 puan) tarafından
Çok basit yapma. Koy mesafeni. E niye yapmadın dediklerinde kimse begenmiyo kendimi yoramam de geç 
tarafından
ya mesela sofra hazirliyorum ayila bayila yiyolar doyduktan snra kulp takmaya başlıyorlar eşini dolduruyorlar yapamamisim gibi sanki.
tarafından
Hiç yapma değer mi peki
tarafından
mecburen bir araya gekiyorz çoluk çocuk var esim.ayrılmaz onlardan.yapmadan duramiyom kendimi kaptiriyom bis ekidle
-Reklam-
0 oy
(28 puan) tarafından
Yaranamazsin 6 senedir yaranamadim
0 oy
(150 puan) tarafından
Benim kayınpederim açık açık şımarmayın diye dedi bende dedim heveslendirmiyosunux insanı diye insanın canı sıkılıyo böyle durumlarda 
0 oy
(1,410 puan) tarafından
Burda yapma diyecekler gitme diyecekler o öyle olmuyor eşin benimki gibi düşünsene evinin huzur-u için eşşek gibi yapıyorsun bende yaranamadım Allah bilsin herşeyi
tarafından
zaten allah rizasi icin gidip geliyorum ama iyi demeselee de kotu de demesinler mesela hep kötüleme hepp aşağılama.neden diyorum oyle olmadgni bildikleri halde .
0 oy
(192 puan) tarafından
Bazı kesimlerin o mantığı var şımartmayalım gelini aynısı bende de var 
tarafından
şımarıp ne yapabiliriz acaba
(192 puan) tarafından
Halbuki maşallah gelinim dese 10 katını yaparız ama var öyle düşünenler gözü açılmasın aman şımarma tepene çıkmasın VS
0 oy
tarafından
Zaten yapsanda en kötü gelin olcaksin yapmasanda olcaksin neden yapıp kendini yorup hem fiziki hem psikolojik olarak kendini yoruyorsun ki yapma hem fizikten rahat et hem kafa olarak yani bazen sizleride anlamıyorum tavır tepki koymak bu kadar zor mu 
tarafından
Yazdıklarımdan ben sorumluyum kendi fikrini 0 yorum altında başka yerde beyan edebilirsin....  ayrıca eşinden dayak yemen yada buna sessiz kalmanın senin suçun yada değil aile içi meselenin bilemem fakat bu post sahibinin durumu farklı eski postlarina bak zaten anlarsın zaten her türlü kötü eşiyle hiç değilse haklı yere kötü olur öylede kötüyse boylede kötüyse eşiyle arasi neden daha beterini secsin daha az zararı dururken
(1,410 puan) tarafından
Sizin bu oturduğunuz yerden yazmanız beni sinir ediyor. Gidecek yerim yok diyo kadın hala ne diyorsunuz!
tarafından
Sende sanırım benim yazdığımı anlamadın gidemiyor zaten bunu biliyorum gidemiyor diye kendini ezdirecek değil zaten eziliyor ne yazık ki öyle yada böyle haklı yere tepki verir
(1,410 puan) tarafından
Ya kusura bakma bende aynı durumları yaşıyorum kimsem yok benim durumumda olduğu için yanlış anlamışım
tarafından
Sorun değil hamileliginden dolayı anlıyorum seni fakat bu derecede kendinizi kocalariniza bağımlı hissetmeyin unutma kadın olmadan erkek nefes alamaz ne donlarini yikayabikirler ne yemek yapabilirler biz onlara değil onlar bize muhtaç kaldirmayin Bi taraflarını sunlarinda daha fazla tepemize çıkıp kadınların hayatlarını mahvetmesinler

İlgili bir soru bulunamadı

406,026 soru

12,171,620 cevap

36,640 kullanıcı

...