0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (164 puan) tarafından
Bu ilaçtan kulanna va rmi bayanalr kızıma kullaniyroum aşırı hiperaktivite bozukluğu oldu yani saldırgan isirmyaa basldi komşular şikayet ediyor arttik ağlama istekleri bitmiyor 2 buçuk yaşında 3 sefer havale geçirdi o yüzden ilaç kullanıyor bırakmayı düşünüyorum doktoru şuan yok Elbistan'da 

5 Cevaplar

0 oy
(14,168 puan) tarafından
Epilepsi ilaçları bir anda bırakılmaz ciddi hasar verebilir Allah korusun bende aynı hatayı yaptım ve bıraktıktan sonra nöbet geçirdi hemen tekrar başladı 
(164 puan) tarafından
Ya vardı ağlaması da saldırması yoktu bazen TV ye firatiyor bisyeler onun yzuunden TV kaldırdım ordan duvara monte ettim
(14,168 puan) tarafından
Bu fırlatması belki dediğim gibi sendromla alakalıdır Google dan bı araştır bence ilaca bağlama
(164 puan) tarafından
Ya dediğim gibi vardı daha da arttı bu ilaçtan çok özür dilerim ama göğsüm kolum bacağım mosmor boynum flan ısırıyor durduk yere
(14,168 puan) tarafından
Sabredecegiz canım ne yapalım burda bir arkadaş yazmıştı kayni küçükken epilepsi ilaçları kullanmış 6 yaşında bırakmış ve çok sakin uysal bir çocuk olmuş benim oğlumda öyle sabhtan akşama kadar ağlar sürekli birşeyler ister istediği olmasın çıldırır ne yapalım canları sağolsun elbet bugünler de geçer
(164 puan) tarafından
Neyse devam edeyim baklaim doktor gelene kadar  sabrım kalmıyor bazen ama yapacak bişey uok ar
-Reklam-
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Ben kullanmıştım o ilacı canim hiç bir ilaç doktor tavsiyesi dışı bırakılmaz bırakma sakın 
0 oy
(3,303 puan) tarafından
İlacı bilmiyorum ama başka doktora götürsen ilacı değiştirse daha mantıklı bence her ilaç herkese iyi gelmeyebilir kendimden örnek vereyim doktor astım ilacı yazdı bana ama kalbim çok fena çarpıntı yaptı tekrar gittim başka benzer bir ilaç yazdı çok şükür iyi geldi illa muadili vardır ilacın 
(164 puan) tarafından
Bu ilaçların yan etkisi böyle canım sadece bı degil bunun tedavi ilaçları bu şekilde yan etksii
(3,303 puan) tarafından
Rabbim şifa versin canım tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah
0 oy
(255 puan) tarafından
Komşular küçük çocuktan şikayet edecek kadar cahiller mi kıyamam yavruya Rabbim şifa versin
(164 puan) tarafından
Ya canım sikayet konuları su geç saatde oturup yere vura vura agliyor bende buna baş gelemiyorum
0 oy
(30 puan) tarafından
Epilepsi ilacı biranda bırakılmaz önce doktorunuzla görüşün yada başka bir doktorla

İlgili bir soru bulunamadı

404,269 soru

12,111,079 cevap

36,441 kullanıcı

...