0 oy
385 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (162 puan) tarafından
Merhaba kizlar bebekde pisikde fucicort krem kullanilir mi bilgisi olan varsa benimle paylasrmsnz

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Antibiyotikli krem galiba ama bilmiyorum post yukarı 
(162 puan) tarafından
Ewet antibiyotik bir krem
-Reklam-
0 oy
(7,447 puan) tarafından
Nasıl bir pişik var şu an ?
(162 puan) tarafından
Pisik kremi vardi btti sudocrem surdum gecrmedi ewde bu vardı killnilir mi dye merak ettm bnde testisleri kızarmis birde bacak arasi vazelin surdum bnde
(7,447 puan) tarafından
Antibiyotik kullandık iki hafta önce küçük oğlum çok fena pişik oldu her alt açmada sudocrem sürmeme rağmen kırmızı ve pütürlü bir pişikti hamezinc ve travazol kremi karıştırıp günde iki kere sürün dedi şimdi durumu daha iyi ama öyle bir pişik mi o önemli
(162 puan) tarafından
Bahsettgnz iki kremide bn kullandm çok faydasini gördüm suan elimin altinda yoktu bittgii icin ondn sordum  ama nobetci bir eczane bulup alicam tekrardan teşekkür ederm yorumunuz icin
0 oy
(7,447 puan) tarafından

FUCİCORT, bebeklerde pişik tedavisinde kullanılmamalıdır.

Bak böyle yazıyor canım 

(162 puan) tarafından
Aynn canım bnde araştırdım baktm postu actiktn sonra kullnlmz yaziyordu
0 oy
tarafından
Hayir kortizonlu bir krem egzama tedavisinde bile sadece iki gun kullandiriyorlar bebeklere
(162 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumunuz icin peki yuzdeki sivilciye iyi gelir mi buyukler için
tarafından
Bence doktora danismadan kullanma canim kortizonlu ilaclar sadece bebeklere degil buyukler icinde doktor kontrolunde kullanilmasi gerekir
(162 puan) tarafından
Tamam canim teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 97 göst.
18 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hg99 (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 246 göst.
26 Mart 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
23 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 327 göst.
10 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ben geldm (2,258 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,056 soru

24,338,952 cevap

345,969 kullanıcı

...