Hic cilveli birini gormedim haha kendimde deilim operim severim bi o baska bsy beklemeyin robot gibiyim sert ciddi bi tavrim var bende bekleyem nasil oluyomus
Sjsjsjsjsjs başlığı okuyan cilveli de olsa olmasa da girer bu posta
Ahanda biri beni çağırmış vallahi cilvenin dibini görür benim koca ama ekstra birşey yapmak degil bu benim huyumdur mesela kocamın vücut hatlarimi çok beğenir bende evde dar ve kısa bı bı tayt üstüne büstiyer giyerim kocam akşam eve geldimi kucağına otururum çok sever bu hareketimi hahhha gece mutlaka şort sütyenle yatarım Allah kocamın gözleri bayram eder seviyorum ona güzel görünmeyi beni begendikce dozu biraz daha arttırırım ) aman Allahım neler konuşuyoruz hahhaaaa
Aşko tek taraflı olmaz ki o karşındaki de cilveli olacak yaptığın cilveden anlayacak benim eşim hiç cilveli değildir mesela bende odunumdur bazen kadınsı oluyum derim yok anam hiç tepki yok heyyy uşağum diyince daha iyi anlaşıyoruz o bana bacanak diyince daha mutlu oluyor
Ben eşime hoş görünmeyi çok severim tesettürlüyüm ama evde İzmir kızıyım bir sürü kot şortlarım mini eteklerim croplarım var evde bambaşka biriyim. Biz severek evlendik o yüzden ikimiz de sevgimizi her an belli ederiz bunun cilve değil de sevgini göstermek bizim için. Öyle ansızın sevdiğimi söyleriz bu yürekten geliyor olmak için olunmaz gerçekten sevmek hissetmek lazım
Cilveli nasıl olunur hiç bi fikrim yok ben sert seviyom böyle yanaklarını saplatip sıkarak sevcen
Cilve sayılırmı bilmiyorum..
Kendim hakkında konuşcam. Mesela bir sandelyeyi kaldırınca kocam bana ayı gibisin diyor. Ama sandelyeyi şurdan şuraya götürürmüsün diyorum. Koşa koşa götürüyor. Kavanoz kapağı açmam asla. Ona açtırırım. Misafire çay koyarken , tepside bardak çoksa eşime söylerim o götürür. Kediden korkarım, bana temas etmesin diye ezilib büzülünce hanım hanımcık diyor. Küsünce, küsüb konuşmayınca naz yapınca hoşuna gidiyor. Böcek beni ısırdı diye 2 gündür kaşınıb sızlıyorum. Diyor ki: gidib nerde ucuz şey var onu alıb giyiniyorsun, cildine alerji yapıyor. Böcekden olduğunu kabul etmiyor bakıyorum beyim çıt kırıldım seviyor bende kendimi önemsiyorum:D
Cilve sonradan olunmiyor bana göre. Bende yok çünkü olmuyor cilve bende emanet durur yakışmaz sadece çocuksu bir ruhum var değişmiyor
1,492,120 soru
24,381,222 cevap
348,747 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın