0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (5,407 puan) tarafından

Oglumun raporu çıktı trigonosefali teşhisi vardı daha evvelden şimdi yürürken düşüyor tam denge sağlanamıyor diye Mr çekildi sonucu gostermeye henuz randevu bulamadim radyolog tanıdığı olan var mi

image

4 Cevaplar

0 oy
(7,251 puan) tarafından
Hiç bilmem cnm da üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız ❤️
(5,407 puan) tarafından
Amin canım Allah razi olsun
-Reklam-
0 oy
(789 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun kaç aylık 
(5,407 puan) tarafından
24 aylik canim
0 oy
(8,030 puan) tarafından
Biz de çektirdik kızımın sağ beyninde ufak bi pıhtı görünüyor eşim raporu alır almaz internetten baktı oradan anladık zaten size de çok geçmiş olsun canım. 
(5,407 puan) tarafından
Bende terimlere baktim ama anlamadjm canim sizin bebisin durumu nasil peki suan
(8,030 puan) tarafından
Hematolojiye randevu aldık canım orada ayrıntılı tetkikler yapılacakmış ona göre fizik tedavi falan görecek İstanbul'a götürmeyi düşünüyoruz inşallah kötü bir şey demezler.
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Biz her ay düzenli cekyiriyoruz doğduğundan beri ama tam anlamam canım benim kızım doğum sırasında beyin kanamsi geçirdi kist var sol tarafında o yüzden biz nörolojiye gidiyoruz her ay gidiyoruz ama bu kadar tebrik yok bizde 
(7,375 puan) tarafından
Yok canım benim kızım ölü doğdu geri getirdiler 10 dakika nefessiz kaldı beyin kanaması geçirdi o zamandan kalma kist var pıhtı değil canım hatta bize yürüyemez konuşamaz falan dediler ben doğduğundan beri fizik tedaviye ve çocuk nörolojisine gidiyor kafasında sol tarafta kanamadan kalan bir kist var şuan kızım 2 yaşında kaybolması lazım mis ama kaybolmamis büyüyor mu küçülüyor mu diye bakıyorlar her ay düzenli kontrollere gidiyoruz fiziktedaviye çok şükür ki yürüyor ben hep evde fizik tedavi uyguladım
(8,030 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım bizim de büyük ihtimalle doğumda beynin sol tarafına pıhtı atmış sağ tarafını daha az kullanıyordu sürekli ilgilendik bayağı bir düzeldi ama şimdi de bülbül gibi konuşan çocuk konuşamaz oldu konuşurken düşünüyor heceliyor okumayı yeni öğrenen çocuklar gibi acaba pıhtının etkisi mi diye düşünmeden edemiyorum çünkü henüz tetkikler yapılmadı.
(7,375 puan) tarafından
Saolsin canım bizim de şuan ameliyatlık değil kist ama gözetim altında durmak zorunda sizede geçmiş olsun
(8,030 puan) tarafından
Sen de sağol canım benim teşekkür ederim  ❤
(7,375 puan) tarafından
Ne demek canım ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 66 göst.
10 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Maviş annesi (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 186 göst.
26 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
14 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Happymommy (1,995 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 48 göst.
6 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ceylinim (13 puan) tarafından soruldu

410,208 soru

12,335,794 cevap

39,350 kullanıcı

Kategoriler

...