0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (1,622 puan) tarafından
Sorun yukarı kızlar yapan bilen deneyen bilgisi olan yardımcı olabilir mi 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Dini inancin ne bilmiyorum ama islamiyette bu tarz ritueller şirk sayiliyor o yuzden kesinlikle yasak ve sakincali Allah muhafaza kotu varliklarin kapisini da aralamış olursunuz cunku buyu hukmune geçer ve cok olumsuz sonuclara sebep olabilir aman aman aman derim oyle suslu puslu gosterip yapanlara aldanmayin.
(1,622 puan) tarafından
Teşekkür ederim bilgiler için.bilmiyoeum zaten ne olduğunu da Instagram'da denk geldim anlamadım ev alma sayıları sınav sayıları bolluk bereket sayıları vs.gibi şeyler
(4,591 puan) tarafından
Şu 777 aldım kabul ettim öylede oldu zart zurt diyenlermi bahsettiginiz
tarafından
Evet evet yeni türediler cok tehlikeli gercekten gregory grobovoi denen rus delisinin sayi sekanslarini kullaniyorlar
-Reklam-
0 oy
(2,145 puan) tarafından
O dediğiniz nedir?
0 oy
(1,818 puan) tarafından
O neymiş ki 
0 oy
(765 puan) tarafından
Bir arkadaşım çok inanıyor, neyden şikayetlensem hemen bi sayı gönderir ama ben pek inanmıyorum sanırım. Birkaç kere ne zararı olacak ki diye düşünüp denedim ama sanırım tam inanmadığımdan devamını getiremedim o yüzden sonucunu bilmiyorum
0 oy
(4,660 puan) tarafından

En.guzeli çalışıp elek.vermektir. Ben de çok.denk.geliyom.bir sürü ritueller sayilsr harfler..o.cicegi oraya koy bu kağıdı yazıp sayıları oraya topla.bilmem.ne. 

Ben.pek.inanmiyorum onu yapacağıma oturur 3 ihlas Bi fatiha okurum daha etkili.tabi benim.inancim bu. 
Belki gerçeklik payı vardır inanmaya bağlı ama herkes de herseyi yapmaya muktedir değildir bence. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 33 göst.
0 oy
13 cevap 628 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde Mutluu annee (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 275 göst.
8 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Leylak kokusu (917 puan) tarafından soruldu

414,011 soru

12,460,808 cevap

46,702 kullanıcı