0 oy
238 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (470 puan) tarafından
Merhaba kızlar kanal tedavisi yaptırdım bugün öğlen 2 de ama şuan deli gibi ağrıyor normal mi ? Bu kadar ağrı olması 

11 Cevaplar

0 oy
(470 puan) tarafından
Bilen yok .mu
-Reklam-
0 oy
(1,326 puan) tarafından
O kadar kanal yaptırdım aşırı bi ağrı olmadı sonrasında diye hatırlıyorum. Bi dolgunun basıncı hissettiğimi hatırlıyorum . Bi ağrı kesici alsanız 
(470 puan) tarafından
2 tane aldım ama tamamen geçirmedi uykudan uyandırdı  bir buçuk saat oldu uyuyamıyorum ağrı devam ediyor azaldı biraz ama :) ağrı kesicininde hakkını yemeyim
0 oy
(4,506 puan) tarafından
Çok ağrı olmuyor aslında ağrı kesici iç geçmezse tekrar git sinir kalmış olabilir ya da dolgusu hava alıyor olabilir 
(470 puan) tarafından
Geçici dolgu var şuan . 2 tane ağrı kesici aldım biraz hafifletti ağrıyı. Acaba kanalı mı yapamadi  zaten çok zorlandı makinenin ucu sürekli yamuldu baya uzun sürdü
(4,506 puan) tarafından
Baktı mı dişine sinirleri tamamen aldı mı tekrar bakıyor bir cihazla ağzına
0 oy
(8,264 puan) tarafından
Dört gün önce yaptırdım doktor iki üç gün ağrı olabilir istersen ağrı kesici kullanabilirsin dedi ama bende ağrı falan olmadı. 
(470 puan) tarafından
Ben perişanım şuan acaba tam yapamadı mı eskisinden daaha çok ağrım var
(8,264 puan) tarafından
Sanmıyorum canım zaten ağrı olabilir demişti doktorum herkes bir değil demek ki.
0 oy
tarafından
Bende daha once yaptırdım ama hiç ağrım olmadi doktor bir iki gün ağrın olabilir normal demişti ama çok şükür ağrım olmamıştı 
(470 puan) tarafından
Ay ne özendim ya
0 oy
(22,007 puan) tarafından
Belki de yanlış disi kanal yaptilar. Belli olmaz. Çok agrirsa drvm ederse bı daha git bence 
(470 puan) tarafından
Zaten kendi de dedi. Çok ağrın olursa gel pansuman yapalım dedi.  Acaba kanalı yapamamisimdir diyemedi mı
(22,007 puan) tarafından
Yok ya kalbini ferah tut.  Devam ederse git yine
0 oy
(9,622 puan) tarafından
1 kere yaptırdım 3 seans gittim ama öyle hic ağrım olmadı 
(470 puan) tarafından
Bugünde felaket ağrım oldu kulagima boğazıma vurdu. Resmen ağrısı. Ama bı çürük dişim daha var oda kanallik ağrıyordu. Acaba o mu kanal olan dış mı anlaya.adim
0 oy
(5,762 puan) tarafından
Ağrı olur ama dayanilmayacak kadar olmaz. Bende kanal yaptırdım ağrıdı ama ağrı kesici bile içmemiştim yani o kadar çok ağrısı olmaz eger oluyorsa tekrar git baksin sinir kalmış olabilir 
0 oy
tarafından
4 kere kanal tedavisi yaptırdım sonrasında hiç ağrım olmadı. Sinirleri tam yakamamış olabilir. 
(470 puan) tarafından
Yada iltihapli dişe yaptı o çok agritti
tarafından
O da olabilir.
0 oy
(1,005 puan) tarafından
İlk üç dört gün ağrı olmasi normal ağrı kecisi iç canm eğer gecmesse o zaman tekrar bı gidersjn
0 oy
tarafından
Bacım uzun süre olmuş ama merak ettim bende yapacam da üstelik gebeyim. Ne yaptın kanal tedavisinde hata mı oldu ondan mı ağrıyordu dişin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 114 göst.
15 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oflu61oflu (640 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.
0 oy
0 cevap 20 göst.

Kategoriler

1,456,385 soru

23,896,530 cevap

322,069 kullanıcı

...