0 oy
55 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3 puan) tarafından
Arkadaşlar 2 yaşında bebeğim çok öksürüyor muhtemelen balgam var doktora götürdüm cuma günü bişey yok dedi gönderdi ama öksürüp duruyor ne yapmalıyım 

4 Cevaplar

0 oy
(1,381 puan) tarafından

Tereyagini erit biraz pekmez karıştır bir iki tatlı kaşığı ılık içir öksürüğünu yumuşatır 

Bir iki diş sarimsagi minik minik doğra iki tatlı kaşığı tereyağı ile yanmayacak şekilde kavur sonra bu yağı ilik olunca çocuğa içir balgami atmasıni sağlar 
(3 puan) tarafından
Ne kadar tereyağı ne kadar pekmez peki
(1,381 puan) tarafından
Bir tatlı kaşığı tereyağına  pekmez iki yemek kaşığı
-Reklam-
0 oy
(2,533 puan) tarafından
Dr unuza danışarak balgam sökücü Asist şurubu vsr onu Berin bir de balgam masajı yapım balgamı atmadığı sürece öksürük geçmez 
(3 puan) tarafından
Götürdüm doktora baktı boğazına sırtını dinledi bişey yok dedi gönderdi birşey yazmadan
0 oy
(7,295 puan) tarafından
Canım küçük bir kavanoza biraz zeytinyağı koy neredeyse yarısına gelecek şekilde içine de birkaç tane sarımsak koyu içinde ez ve o şekilde dolaba kaldır akşama kadar Dursun sonra çıkar sadece zeytinyağı sarımsak değmeyecek şekilde sadece zeytinyağına bir pamuk batır ve bebeğinin ayağının altına sür çorabını giydir yatır ama kesinlikle sarımsak değmesin ayağına öksürüğü çok güzel kesiyor sabaha kadar kalsın ara ara kontrol et kızarıklık falan olursa tahriş oldu demektir sarımsak değdi demektir sarımsak yakar çünkü
0 oy
(419 puan) tarafından
Burda yazan bı arkadaşın dediği gibi pekmez ve tereyağını dene canım iyi geliyor birde çocuğu kucağına yatır karnı senin bacagina gelecek şekilde sırtına aşağıdan yukarıya doğru vur balgamı atmaya yardım ediyor benimki bronşitti sürekli yapıyordum ben doktor öyle söylemişti. Bol bol su birde 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 48 göst.
0 oy
1 cevap 69 göst.
15 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MehSinOz (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 47 göst.
0 oy
3 cevap 110 göst.
31 Aralık 2023 Diğer kategorisinde dilayyla (28 puan) tarafından soruldu

401,164 soru

12,006,577 cevap

36,193 kullanıcı

...