0 oy
960 göst.
Diğer kategorisinde (346 puan) tarafından
Kızlar kıyafetler pahalı herkesin bildiği gibi. 6 aylık erkek bebeğim var çok azdir sıfır kıyafet bebek görmeye gelenler çok getirdi bir tandigimizda verdi hep giydirdim ama tabi artık yaz geliyor büyüdü de dolap uyg bakıyorum artık kıyafetleri tabiki özel günlerde alıyorum ama yetişemiyorum sizler hep sıfır mı alıyorsunuz 

63 Cevaplar

0 oy
(851 puan) tarafından
Dolaptan çok alışveriş yaptım mesela en son kot ceket aldım lcwde 380 tlydi aynısını dolaptan kargo dahil 90a aldım çok da güzel geldi onun haricinde babet hiç giyilmemisti elbiseler falan aldım tertemiz geldi hiç pişman olmadım daha 
-Reklam-
0 oy
(914 puan) tarafından
Oğlumun dışarda giydiği l takımlariı hep yeni alırım ama evde giydirmeye pijama vesayre şeyleri dolaptan alırım bir sürü şeyde aldım dolaptan hemde çok uyguna amaa şu an orası bile o kadar pahalı ki sıfır al daha iyi  ama genede ben hep şansıma toplu ve uyguna buldum 
0 oy
tarafından
Yok ablam falan verir eşim sıkıntı etmez ama başkası verse ediyor yaa çok kızar onyuzden sıfır alırız genelde
0 oy
(13,363 puan) tarafından
Ben sıfır alıyorum açıkçası gücüm olmasa ben de alırım ama ikinci el bu kafa takacak bir şey değil benim için.
0 oy
(987 puan) tarafından
Ben hayatımda hiç ikinci el almadım, ama pazarda Uygun olanlardan çok alırım,
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Kimsenin giyilmis kiyafetini almadim giydirmedim ihtiyacim yok çünkü hep etiketli alip giydirdim
0 oy
(4,267 puan) tarafından
Çoğu şeyi ablam verdi onlari kullanıyorum alma gücüm var ama yeni almaya gerek duymadım onun da erkek çocuğu olduğu için alıp getirdim şimdi üstüne küçüldükçe yeni almaya başladım
0 oy
tarafından
Benim eşim karşı ya ikinci ele nana kalsa hep ikinci el alırım ama kabul etmiyo tanıdıklar guvendiklerimiz akrabalardan falan gelince giydiriyo ama yabancidan kabul etmiyo pazardan falan da kabuletmiyo halbuki ucuzundan ikinci el alsak daha çok alırız böyle az oluyo sürekli makina calisiyo sırtında tek kat temiz kaliyo diğerlerini yıkayıp hızlıca kurutmaya çalışıyorum zor oluyo hani bayramda seyranda alınır en güzeli de bence gereksiz 
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Yani genelde alırım sıfır ama temiz olanlar varsa alıyorum akrabalardan 
0 oy
(8,016 puan) tarafından
Hepsi sıfır şu ana kadar hiç 2. El almadım hediyeleri tabii ki kullanıyorum 4 yaşında oğlum 
0 oy
(6,828 puan) tarafından
Evet sıfır alıyorum. 
0 oy
tarafından
Evet kendimede bebeğimede hep sıfır alıyorum gerekirse boğazımdan kısıp bebeğime alirim 
0 oy
(14,130 puan) tarafından
Evet sıfır alıyorum tanıdık yok öyle kardeşimiz de abimizden giyiyor iki oğlum var eksik olursa aliyorum ona da 
0 oy
tarafından
Alabilcek durumumuz var ama ben almıyorum bebeğim 8 aylık görümcemin kızı 3 ay büyük onunkileri hep giydirdim. Zaten hediye gelende vardı doğumdan önce sadece 5 parça almıştım kıyafet olarak. Benimki uzun boylu artık onunkiler olmuyor o yüzden sadece geçen gün 4 parça şey aldım yeni olarak 500 lira :) Oda ucuz bı internet sitesinden yani mağazadan alsam en ucuz takım 250 lira :)
0 oy
(10,123 puan) tarafından
Hayır hep sıfır almıyorum bazen kardeşimin eltisi veriyor yırtık yoksa leke yoksa giydiriyorum bende hep yegenlerime veriyorum bana normal geliyo 
0 oy
(8,818 puan) tarafından
Şükür hep sıfır aldım her ay 3 takım alırım parayla almadım ama çevremde veren oldu kulandım
0 oy
(2,424 puan) tarafından
Sıfır alırım herşeyini, başkalarının kendi çocuğuna giydirip bana verdiği şeyleri almam. 1 tane evladım var, elimde varken öyle büyütemem. Kendimden kısarım ondan kısmam. Hep der eşim, dünyada bir tek senim kızın mı var diye şakalaşır. Bilmiyorum içim rahat etmez. İşte arabaya oto koltuğu bakıyordum, 2. El alayım dedim. Bu kezde içim rahat etmedi sıfır aldım. 
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Vallahi 0 aldığım da oluyor ama getirenler de oluyor temizse giydiriyorum çocuğun yediği helal giydiği haramdır demişler zaten iki kere giyiyor üçüncüye bir bakıyorum ya kısa geliyor ya dar geliyor o yüzden hiç de çekinmiyorum açıkçası
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Bizim burda ucuz Pazar var ikinci el giyim ordan Alaçam benden 3-6 ay arası kıyafet bir zıbın bile çıtçıtlı 50-60 olmuş vallahi magzada iyiyce yıkar ütülerim yoksa yetişmeyiz vallahi kıyafet diğer ürünlerden pahalı 
0 oy
tarafından
Allah razı olsun eltim veriyo ya oyuncak kıyafet veriyo bir yere giderken giymelik ve iç çamaşırı sıfır alıyorum sadece

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 397 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 257 göst.
0 oy
12 cevap 493 göst.
19 Şubat 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,663 soru

12,355,597 cevap

40,943 kullanıcı