0 oy
549 göst.
Diğer kategorisinde (1,265 puan) tarafından
Kizlarr yaa valla cok skldm bu durumdan be yapma dedikce.onlarin yapmalari yada cpcugum.her. Agladgnda istedgninyapmalari skldm.artik mecburiyetim.var ayri eve cikamiyoruz suan oyuzden ayrie eve ckin demeyin.siz onlara sinirlenip ister istemez cocugnza.bagryomusunz

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
ALLAH yardimcin olsun aynı evde yaşamak çok zor olmalı 
(1,265 puan) tarafından
Off gercktn kizim.herseyini aglayrk yaptirmaya calsiyor ister istemez ona bagryom uzuluyorum bu sefer vicdanin yokmu bana diyor o aglayinca
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynı evde yaşamıyorum ama gittiğim zaman da çocuğuma yüz veriyorlar istemediğim şeyler yapıyorlar tepkimi onlara gösteriyorum çocuğumun ne günahı var 
(1,265 puan) tarafından
Mesela bi bebegm daha var daha kirkmz cikmadi ama her neyse cocugum gazli cocuk gazli oluncada habire emmek istiyor yok bu cocuk ac yok karni doymuyo mu diye bunaltiyor mesela her turlu yonden
tarafından
O zaman takma kafana böyle insanlar çok ömür törpüsü gibi
(1,265 puan) tarafından
Ayy bunaltiyolar sinir krizi gecryom takmamak elde deglki
tarafından
Allah sabır versin o zaman gerçekten çok iğrenç bir durum
(1,265 puan) tarafından
Aminn cnm sagol
0 oy
(2,606 puan) tarafından
Odamdan çıkma havalar da sıcaklaşıyo al parka git onlarla takılmasın çocuğun her istediğini yapmazlar ozaman
(1,265 puan) tarafından
Kucuk bebegim var malsff 40 imz dolmadi daha yksa cikar gezerim ikisinde alip
(2,606 puan) tarafından
Ya üzüldüm ozaman inşallah ayrılırsınız kendi eviniz olur biran önce
(1,265 puan) tarafından
İnslhhh yaaa aminnn
0 oy
(2,399 puan) tarafından
Aha bu benim kayın validem valla severim ederim ama konu kızım olunca kocam da dahi çok şımartıyorlar 
(1,265 puan) tarafından
Bende severim.ama.tek kayinvalide deglki kayinpeder oda ayni esim oyle degl. Fazlaa
(2,399 puan) tarafından
Valla bizde görümcem hariç hepsi yok ağlamasın yok istediği olsun yok bilmem ne bilmem ne kızım ağlayınca bana değil kayın valideme gidiyor çünkü oda biliyor artık kimi kullanacağını
(1,265 puan) tarafından
Aynn oylee bnm.kizimda olee
0 oy
(914 puan) tarafından
Valla dun kayinvakidemlere gittik oğlum mumları almaya çalıştı ve ağladı ben izin vermedim çünkü ver kızım bişi olmaz dedi asla dedim eğer şimdi izin verirsem herseyde ısrar eden bı bebem olcak oda sadece sustu bişi demedi yani tepkini bebene değil karşıdakine ver 
(1,265 puan) tarafından
Soyluyorum. İnanki dinlemiyorlar cocuk o tabiki istedgi olcak diyorlar
(1,265 puan) tarafından
Mutfakta yaglarla oyniyor tam dokucekti gel kizim dedim kayinvalidemde firina gitcek pide yapmaya ustunungiydrim dedim gelmedi bana agladi gitti ninesine sanki annesi oymus gibi bende aldim odaya cikarttim cok agladi ellemedim bile yukari geldi hemen yazik deglmi vicdanin yokmu felan yapti bagrdin cagrdm onada yapmayn diye
(914 puan) tarafından
Ayyyy Allah sabır versin sana kuzum yA
(1,265 puan) tarafından
İnan cok kotuyum valla hem kizima bagrdgm.icin hemde Taketti artik canima
0 oy
tarafından
Benim annem öyleydi 17sinde doğmuşum ben babanemlerle birlikte oturuyoduk ben 9 yaşındaydım ayrıldığımız da ben doğunca babanem kendii bakmış hiç anneme vermemiş ne anne olduğunu bilmiş ne eş oldugunu bilmiş babam annemden de küçük 1 yaş amcam vardı bekar halam vardı bekar dedem gecimsizdi babanem de az değildi tamam iyiligimizi istediğinden ama bu çocuk anneden ayrılmaz beni kendisi büyütmüş anne sadece emzirmis evin işlerini yapmış 2 yaşıma geldiğimde babam askere gitmiş annem iyice yalnız kalmış halama kızardı beni döverdi dedeme babanem kızardı beni döverdi bende inattim laf söz dinlemezdim hele annemi hiç dinlemezdim babanem nasıl olsadedigimi yapacak diye zayiftim yemek yemezdim yemek yemiyo diye döverdi annem beni vurunca ağzımdan burnumdan kan gelirdi çok dayagini yedim annem depresyondaydi o zaman ben anneme hiç suç bulmuyorum asla kızmadım da ama annem şuan aşırı suclaniyo vicdan azabı cekiyo yerinde olsam çocuğuma kizmam ilerde bunlar hep aklına gelecek madem birlikte oturmaya mecbursunuz herkes yerini bilsin tepkini koy eşine şöyle ya burdan giderim ya herkes yerini bilecek ben biseye hayır diyosan o yapılmayacak ben doğurdum o çocuğu essek başı değilim annesiyim de eşim ailesine konusaniyosa sen konuş benim çocuğuma karışmayın de benimkiler de başta herşeye karıştılar ne yapsalar eşimle kavga ettim ne yapsalar kavga çıkardım en son ya sen ailene çeki düzen verirsin ya ben herkesin haddini bildiririm bak büyük deyip susuyorum beni konusturmayin dedim şuan oğlum yaşına girmek üzere ne altını açabilirler ne benden habersiz bişey yapabilirler bi öğün yemegini yediremezler herşeyini kendim yaparım benden izinsiz de bişey yaptırmam 
tarafından
Benimki de öyleydi ilk doğum yaptım herkes benden ayrı takiliyodu mesela uyuttum gittim kaynanam yardıma bi bakiyodum geri kaldırmışlar neymiş uyanmış yeni doğan bebek kaldırılır mi ya aç ya altını kirletti çocuk ağlardı ağlardı öyle getirir verirlerdi bana emzriyim diye ya da uyandı emzirdim kayınbabama verdim 2 saat sonra emzirmeye gidiyorum uyutmus vermiyo çocuğu uyanınca daha iyi emer diyo çocuk altını kirletiyo kaynanama sesleniyo Gülay gel oğlun kaka yaptı diyo biz eve gidelim diyoruz mesela bi kaynanam ver biraz tutuyum diyo bi bakıyorum çocuğu uyutmus mamaya alıştırmaya çalıştılar ver ver günde bi kere olsun ver bişey olmaz dedi art niyet aramadım güzel gelişir dedim ne biliyim meme reddini ilk bebeğim çocuk emmeyi bıraktı bi de diyoki niye emmiyo agliyo biliyon mu emiyo emiyo ağzına bişey gelmiyo ona agliyo diyodu çıkardım gogsumu siktim 3 yerden fışkırdı döndü arkasını gitti hala susmadı 4 aylık olana kadar meme reddiyle uğraştım onun yüzünden hala ver ver bişey olmaz iyi kilo almiyo diyodu doktorlar iyi diyodu begenmiyodu tamam doğum kilosuna göre oğlumun kendi gelişimine göre az kilo aliyodu ama meme reddi yaptığı için almiyodu daha hala mama ver diyodu onu dinlesem oglm şimdi emmezdi en son ek gıda dönemine başlamadan bi kere meyve emziği varya onun içine 2 dilim salatalık koydum verdim eşim söylemiş ertesi gün oraya gittik kayinbabami ariyo meyve püresi al oğluma diyo patladım en son daha noldu 5 buçuk aylık çocuğa ben hangi markayı kullanmama karar vermedim tadım yapmadım sen o kadar düşünme dedim eşim sakinleştirmeye çalıştı ona bi patladım hiç biseyin ilkini baban yasatmiyo kendi doğurmuş gibi davraniyo şuna bak bıktım artık dedim kızdım o günden sonra da hiç biseye karistirtmadim şuan çocuk onun kucagindayken terlese yeleğin çıkarmaya cesaret edemiyo
(1,265 puan) tarafından
Ohh ne guzel valla keske oyle olsa patlcm az.kaldii.inanki
(1,265 puan) tarafından
Kalkmis bana diyor iste esim.icin her gun soruyor kiza.bagryo mu diye diyemiyorum.ddedi her gun bagryon ofalan yapti yalanyanii oyoe diyim.bende dedim deseydin de de dedim.bunda snrs bagryonde dedim valla patlama nktasindyim kizz cocuklarin usutunundegsyor altini degsyor gazli oldugu icin emmek istiyr sueekli mesela daha yeni doyuruyom veriyorm yok niye durmuy niye agliyor bu cocuk bilmmm ne kizima saygsz deyio duruyor bisiyi dinlemedgi zaman onlar yuzunden boyle olan cocuk icin oyle diyor
(1,265 puan) tarafından
Bana diyor sen saygsznsn cocukta sana benzemis diyorr sinirr etti hicbisekilde.saygida kusur etmedim cocuklarim konusu haric
tarafından
Birazda saygıda kusur et o zaman öyle de saygisizsin böylede bari hakkını ver içinde kalmasın
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Allah korusun demeye geldim. =))) Allah sizi de kurtarsin
(1,265 puan) tarafından
Aminn insllh
0 oy
(419 puan) tarafından
Ayni evde yaşamıyoruz altlı üstlü oturuyoruz ama benden çekinirler o konuda sorarak veriyorlar yada yapıyorlar. Mesela yemek yemediği zaman abur cubur verecek oluyorlar ben hayır diyince vazgeciyorlar tavrını koy canım. Çocuğunun günahı yok kızma ona çocuk nerede istediğini alır ona göre davranır zaten. 
(1,265 puan) tarafından
Ahh ahh dinlemiyolarr
0 oy
(1,842 puan) tarafından
Zaten insan hırsını hıncını alamayınca onlara bişey siyemeyip çocuğundan çıkarıyosun ister istemez neden her halta karışırlarki çok sinir oluyorum bende ama ben çok sabredemem derim herşeyi 
(1,265 puan) tarafından
Diyorumda pek fayda etmiyorr
(1,842 puan) tarafından
Allah yardım etsin sabır versin o kadar zorki rabbim öyle insanları ıslah etsin
(1,265 puan) tarafından
Aminn aminn sagol cnm
0 oy
(4,660 puan) tarafından
Bir oturuyorsun canım ne diyeyim ki ayni evde yuzyuze. Bisey desen yine aynı evin içinde. Ama çocuğunun iyiliği.icin çok sert çıkman.lazim. annesi benim benden.habersiz bir yudum su daha vermicek kimse diyeceksin. Yani öyle.bir konuşacaksın ki kimse cevap veremeyecek. 
(1,265 puan) tarafından
Kuzucum dinlemiorlarr kii inanki esimde cok kez soyluyo dinlemiyorrlarr
0 oy
(1,043 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ben aynı binada olmaya katlanamiyorum beraber otursam delirdim herhalde 
(1,265 puan) tarafından
Aminn amin
0 oy
(2,861 puan) tarafından
Beraber oturuyoruz ayrılmayı iple çekiyorum. Kızıma bir şey veremezler ama. Bir kere yaptılar kızım hastalandı, hâlâ tedavisi devam ediyor. O yüzden en fazla sen ver derler. Kendileri bana sormadan tek lokma veremezler
(1,265 puan) tarafından
Ne gbi ne verfiler ki kuzum.gcms olsun
(2,861 puan) tarafından
Kızım aşırı gazlı bir bebekti, kaynanam çörek otu yağıyi gelir diye verdi. Kızım fena halde ishal oldu. 20 gün hastanede kaldık. Doktorlar her şeye hazırlıklı olun dahi dedi. Böbreklerinde hasar oluştu, 6 aydır tedavi oluyoruz, düzenli takip altında kızım
(1,265 puan) tarafından
Corek otu yagini ilk defa duyuyom benm.kizimda asiri gazliydi hem tuvalet yapamiyordu hemde gazliydi ve cok zor donemden gectim doktor bile ayva denesi icir dedi cay kasigi kdar zeytin yagi verdbilirsin dedi kimyon kaynatip sen icersen sutunden geciyod zaten ama corek otu yaginin gaza iyi geldgni ilk defa duyom.cokk ckk gecmiss.olsjnn kuzum
(2,861 puan) tarafından
Hastaneden çıktıktan sonra sadece doğal zeytinyağı ve gaz damlası verdim. Şuanda kızım 7 aylık zeytinyağını hâlâ düzenli veririm. Gaz damlasını da haftada 1 veriyorum
(1,265 puan) tarafından
Masahh cok cok gecms olsun kuzum
0 oy
(4,581 puan) tarafından
Onlara kizip cocuguma neden kizayim direk onlara kizarim.
(1,265 puan) tarafından
İstemszce onlara bsi diyemeynce ona patliyorsun bibanlk
(4,581 puan) tarafından
Neden diyemiyorsunuz? Cocuk sizin sonucta ayni evde yasiyorsunuz diye onlarin kuralina uyacak diye bir kanun yok. Usulunce uyabilirsiniz.
(1,265 puan) tarafından
Usulince uyardim her sekilde uyardim dinlemiyolar
0 oy
(690 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum bazen bende başkasına sinir olunca kızıma bağırıyorum elimde değil ama çok dikkat etmeye çalışıyorum çünkü çok vicdan azabı çekiyorum sonra çok şükür ev içinde değilim ama eşime falan sinir olunca oluyordu artık çok çok dikkat ediyorum 
(1,265 puan) tarafından
Cok dikkat ediyom esim sevmez bagrmami oyoe kizar bagrma asla diye oda biliyi sebeplerini soz vermstim tutamdim insan mecbur birakiyoklar cocuk bnm en hassas noktam aslada kiyamm cok uzuluyom bagrdgnda agliyim
(690 puan) tarafından
Evet yaa gerçekten insanın en hasas noktası rabbim yardımcın olsun inş bi mucize olur tez zamanda kurtulursun
(1,265 puan) tarafından
Aminn amin inslahh cnmm.
0 oy
tarafından
Aynı durumdayız. Kayinbabam dışında herkese kızıyorum
(1,265 puan) tarafından
Kayinpederimde ole en cok sinir eden oo
tarafından
İnan beni de çok sinir ediyor diğerlerine kızınca anlıyor
(1,265 puan) tarafından
Ahh anlsa kesje ole
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Ben kızıyorum onlara malesef ben bağırınca kıyamet kopuyor evde. O yuzden kimse bağıramaz bişey yapamaz diyorum...
(1,265 puan) tarafından
Bnde hrrsey dedimn karismyn etmyin yokk sevmelerne bsi demiyom kii zaten sevcekker ana hatayima karsmasnlar cocugumla ilgili yaptgm seye karsnalarini sevmiyom
(2,298 puan) tarafından
Çok şükür bizdr o sorun yok ama cocular rahat koşup eylenmiyolar kızıyorlar
(1,265 puan) tarafından
İlla bi halta  karsyolarr aklima.cocuklufum.geldi  dedem oyls yapaddi kosturmazdi arkdslarmza kizardi
(2,298 puan) tarafından
Benimde abim öyle yapardı  :) kiz onlar sanki iyi cocuk yetiştirmiş lerde bize yol gösteriyor lar boşver takma
(1,265 puan) tarafından
Aynn bsverd

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 160 göst.
23 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Pppppp (1,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
12 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 161 göst.
11 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 420 göst.
24 Eylül 2019 Tatil-Seyehat kategorisinde Magic mom (659 puan) tarafından soruldu

413,458 soru

12,447,617 cevap

46,203 kullanıcı

Kategoriler

...