0 oy
525 göst.
Diğer kategorisinde (769 puan) tarafından

image

duş yapıldı karnımız doydu şimdi de oyun zamanı gibi istekli :D siz ne durumdasınız kızlar uyudu mu bebişler benim kızımın uykusu çalınmış sanırım :d

10 Cevaplar

0 oy
(747 puan) tarafından
Bnde yıkadım güzel gine sallıyorum inşallah uyur 
(769 puan) tarafından
Ağlıyor benimki sallayınca oyun derdinde :)))
(747 puan) tarafından
Bnde bağladım valla yoksa kaçıyor
(769 puan) tarafından
Hep aynılar desene :')
(747 puan) tarafından
Öyle valla bide benimki 1.5 yaşında
(769 puan) tarafından
Maşallah canım
-Reklam-
0 oy
(771 puan) tarafından
Benim cadim uyudu yikadim masajini yaptim ilik sutunu icti mis gibi bi uyuyor suanda ;)
(769 puan) tarafından
Herkez kendi çocuğu ile ilgilensin çocuk bu hasta da olur iyileşir de olan her türlü oluyor
(771 puan) tarafından
yani bazen pazara gidrken diyorum ki millet cocugu vorapsiz ustunu basini. Dogru duzgun giydirmedn sokaga saliyo bizim cocukta sicak sobanin basinda hasta oluyo diye duşunuyorm ama cocuk lar hasta olmadan buyucekler saniyolar bide bunu soyleyenler cocuk yetistirmis insanalar
(769 puan) tarafından
Bilmez miyim canım tabi dikkat edicez ama sakınmaya gerek yok soba terletir o an bile yeter soğuk almasına veya başka bir sebepten hasta olabilir vücudu direnecek hastalığa karşı ben pek ilaçta vermem düzelmesini beklerim kendi başına kayınvalidem ve kayınbabam çocuk ağladım bir yeri ağrıyordur diş yerleri ağrıyordur ilaç ver diyorlar acı çekmesin çocuk sanki ben çok istiyorum acı çekmesini direnecek biraz ateşi yüksek değilse ben ılık duş aldırırım düşer geçer burnu tıkalı ise deniz suyu ile temizlerim çok şükür öksürük hiç olmadı
(771 puan) tarafından
Her annenin duzeni farklidir cocugunda etkisi buyuktur oyuzdn buyukler biraz sakin olsa rahat olucaz aslinda
(769 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(1,657 puan) tarafından

Uyudu ama uyanacak diye tedirginim çünkü ne zaman uyursam sevindiğim zaman kalkıyor ve bu sefer gece 2 de 3 te uyuyor :D

(769 puan) tarafından
Aynen benim de çok başıma geliyor uyanır zaten hemen dediğimde hemen uyanır bizi hissediyorlar baya baya :D inşallah uyanmazda uyur da büyür seninki :dd
(1,657 puan) tarafından
İnşallah :)))))))
0 oy
(80 puan) tarafından
Maşallah çok tatlı yaa. Benim oğluşumda az önce uyudu hala kucağımda birazdan yatırıcam yerine :)
(769 puan) tarafından
Oyy canım maşallah uykularımız hep onların olsun :))). Sağol canım benim
(80 puan) tarafından
Amin canım inşallah <3
0 oy
(5,333 puan) tarafından
Uyuyacak göz var mı bunlar da yaa:D
(769 puan) tarafından
Varsa da bize göstermiyorlar sanırım :Ddd
0 oy
(5,439 puan) tarafından

Kim çalmış getirsin çabuk :) msllah fıstığa <3

(769 puan) tarafından
Bi bilsem ama yok bilmiyorum :))) sağol canım benim :))
0 oy
tarafından

Maşallah cnm çok tatlı<3

(769 puan) tarafından
Sağol canım benim :))
0 oy
tarafından
Uyudu şimdi valla bi de hafif grip gibi doktorundan ilaç ismi aldık eczaneden de babamız getirdi içirdim uyudu bakalım
(769 puan) tarafından
Benimkide yeni uyudu  geçmiş olsun canım inşallah iyileşir hemencecik
0 oy
tarafından

image

Tulum kardesligi :) 

(769 puan) tarafından
Oyy bakışına kurban maşallah kuzuya :)) evet tulumlar iyiki var :')
0 oy
tarafından
17 gunluk kizim var sabahin 9undan beri uyanik bir saat bile uyymadi 
(769 puan) tarafından
Oyy yavrum ya huzursuz mu dicem ama çekiniyor insan strese girme canım hergün değişiyo lar
tarafından
Huzursuz gibi evet. Karni doymuyor desem 6 7 kere bezini degistirdim kakasinida yapiyor gaz desemher emmede çikarttirmaya calisiyorum. Uykuya dalamiyor neden bilmiyorum
(769 puan) tarafından
Kundak yapmayı denedin mi canım seviyor bebekler okuyun arada bi senin içinden doyuyor diye geçiyorsa doyuyordur başka bir sıkıntısı vardır alışmaya çalışıyordur
tarafından
Kundakli kuzum zaten bilemiyorum gercekten
(769 puan) tarafından
Geçer inşallah zamanla canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 157 göst.
15 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ankakus_1 (449 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 655 göst.
31 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Peri&Anne (1,336 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 460 göst.
19 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Merve Recep (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 557 göst.
4 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,275 puan) tarafından soruldu

408,508 soru

12,274,468 cevap

37,695 kullanıcı

Kategoriler

...