0 oy
134 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (12 puan) tarafından
Merhaba tecrubeli anneler 4 yasindaki kizimda dil geriligi var bugun saglik kurumuna gittim elime raporu aldim ama engelli raporu diye geçiyor bikac islemden sonra Ram a gidip özel eğitime başlicaz inş sorum şu bizim maddi durumumuz yok ben bu raporla cocuguma maaş baglayabilirmiyim her ihtiyacini karsilamak istiyorum vucut gelisimi zihin gelişimi ihtiyaci olacak olan herşeyi ama bunlara ucret istiyolar tabi bende sosyal hizmetlerine gidip maas baglatmak istiyorum hem dil egitimi başlasin hemde diyer ihtiyaclari karşilansin bununla ilgili beni bilgilendire bilirmisiniz 

2 Cevaplar

0 oy
(3,863 puan) tarafından
Cozger ücretsiz olacak özel eğitim bende yazdircam konuşma işitme ve yürüme için yaşıtlarından geri 1 sene gidecek senin raporlumu olacak ömür boyumu yüzdeleri vardir para alabilmekicin
(12 puan) tarafından
Sakarya bide benim cocugun biseyi yok sadece cumle kuramiyo bazi kelimeler yanlis veya eksik cikiyo geri herseyi iyi şükür
(3,863 puan) tarafından
Ben hepsine götürdüm işitmesi sorun çıktı ama duyuyo sadece kelime net algilamiyomus oyuzden tam kelime konuşmuyor üç cumleli
Benim ki bebekken enfeksiyon geçirdi o oyuzden rahatsız senin bu hastalikmi geçirdi
Hangi şehirdesin
(3,863 puan) tarafından
Eğer olursa bende basvururm öyle bişey varsa cocgun ihtiyaçlarını karsilarim
(12 puan) tarafından
Sakaryadayim ben yok bizimkinin bir rahatsizligi yok sanirim ufakken cok tv telefon izledi belkide ondan bole oldu anne baba abba ditti bitti bebe oluuu gibi seyler soyluyo ama cumle kurmaya dili varmiyo
(3,863 puan) tarafından
Hım çok şükür benim ki hastalıktan geç yürüdü 1 ay oldu 2.5 yaşında kilo alımı güç. Geride yasitlarindan  ama zekasinda çok şükür bişey yokk
Bende Ankara'dayim bir an önce ciksinda rapor başlayayım diye bekliyorum egitime
-Reklam-
0 oy
(23 puan) tarafından
Merhaba maaşa bağlata bildiniz mi 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 100 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Karcicegi (1,383 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 164 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 172 göst.
0 oy
1 cevap 117 göst.
12 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 20202021 (363 puan) tarafından soruldu

410,083 soru

12,330,082 cevap

39,197 kullanıcı

Kategoriler

...