+1 oy
1,254 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,157 puan) tarafından

Kızlar benim bi kuzenim var aynı yaştayız çokta severim kardeşim gibi  evlenmeyi çok istiyo neyse eşimin de eski iş yerinde  bi arkadaşı var evlenme mevzusu açılmış eşim de benim eşimin kuzeni var istersen soralım demiş bana dediler neyse fotoğraflar atıldı 2 tarafta görüşelim dedi görüşmeye başlamadan önce çocuk alkol içtiğini ama bağımlı olmadığını vs söyledi halam kocasından alkol yüzünden çok çekti bu yüzden kuzenime dedimki alkol alıyomuş görüşme direk yok diyelim dedim ben yinede görüşcem dedi halamla konuştuk onunda rızası yok ama bunlar anlaşmış kendimi çok kötü hissediyorum sebep olduğum için :( ama ben her şeyi en baştan söyledim kuzenim bile bile kabul etti

23 Cevaplar

0 oy
(11,927 puan) tarafından
Bile bile kabul etmiş söylemişsin.kiznsart koysun evlenmeden bırakacak tövbe edecek diye.
-Reklam-
0 oy
(20,026 puan) tarafından
Ben bu konuda aracı olan kişilerin sorumlu tutulmasını anlamıyorum. Mesela siz bu iki kişiyi yakistirip kendilerine söylemişsiniz. Kişiler görüşmeden önce en öncelikli bilgileri sizden sorarak kendileri öğrenmeli. En onemsedikleri konuları öncesinde bilmeli. Eğer bunlarda sorun yoksa görüşülür. Yoksa gorusulmez. Diyelim ki görüştüler. Siz aradan cekilirsiniz. Artık kendileri birbirlerini tanırlar. Hepsi kendi sorumlulukları. Siz onlara iyilik.yapip kendinize göre olabileceğini düşündüğünüz kişiyi tanistiriyorsunuz. Gerisi tamamen kendi karar ve sorumlulukları. Kendi hayatlarinin sorunlmlulugunu almayı bilmeleri gerekli. Boşuna vicdan yapiyorsun
0 oy
(4,393 puan) tarafından
Kiz bile bile kabul etmis sen uyardigin halde. Senden cikmis artik.

İlgili sorular

0 oy
51 cevap 1,767 göst.
2 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Beeeeerrrriiii (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 251 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
20 Ekim 2021 Diğer kategorisinde 12345ftmmm (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
1 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,663 soru

12,355,618 cevap

40,946 kullanıcı