Şimdi bizim Almanyaya yeğenimin düğününe gitme fikrimiz vardı. Esim bunu yakın cevreye de yaydı ve cok iddali konuştu. Pasaportlari cikarttirdik ki annem de bizle gelmeye niyetlendi. Evet borcumuz vardi ama Almanya parasıni da çıkarıyorduk. Ama gecen hafta iki tane togg çıktı ve eşim almak istiyor herkes de al bu firsat bir daha gelmez vs vs diyor. Haliyle plan degisti. Paramız eksilerde . Esim almanyaya gidersek zor sartlarda gidecegiz diyor illa gidelim dersen şartları zorlayacagim diyor. Ben de böyle işe gıcık oluyorum simdi hem herkes duydu gidecegimizi hem annemi ayaklandırdik vs vs... ablamlar bu hafta alisveris icin burdalardı takı da takmadim gidecegiz diye. Ki ablamin haberi yok gitme planlarimizdan supriz olacaktı. Haliyle takmamizı yadirgamiş olabilir belki. Vel hasılı kelam siz olsaniz ne yaparsınız? Ne dersiniz? Düğün de 7 mayısta. Hala vize basvurusu yapamadık. Sevmiyorum da böyle isi. Neticede surekli gidilmiyor giderken rahat rahat gidip gelmek istiyom. 3 tane de cocgumuz var onu alamam bunu yediremem diye dusunmek istemiyorum.