0 oy
2,452 göst.
Diğer kategorisinde (230 puan) tarafından
Benim bizim bir akraba ölmüştü düğün sabahı gelin almam Cook kötü geçmişti malsef düğünümede cok az akrabamız katılmıştı

42 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dıs cekime gittik duvak bollastı arabaya bine ine tabi kuafore gittik esimin arkadasi ordan salona gecicez sakalasiyolardi neyse yapti duvagi sıkıca gittik salona anaa esim bi orttu yuzumu duvak yok sıkıstirdıkca toplanmis hep bi karıs sey kalmis oda tacı kapatıyo bi gulme sardı bizi kafami one egdim artik az oyle girdik birdr oynarken gorumcem nispet yapar gibi hep esimle aramiza girdi ben kizdim dondum arkami gelmis uzuldugunu bu kadar belli etme diyo gozumden 2 damla yas akti herkezin icinde esimi cektim geberticem seni bi onune arkana kimle oynadina bak sirt donup durma bana diye azarladim herkez donup kalmisti devam etmislerdi esimde agliyom diye bsy diyememisti tabi o anin vidrosubu atsam siz bile sasar sinirlenirsiniz 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Altinlar icin tartisma cikti.

Eski sevgilim düğünüme geldi. 

Kavga çıkmıştı esimin arkadasiyla benim kuzenim arasinda. Bicak fln cekmis cocuk. 

Daha da varsa hatirlamak istemiyorum

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 448 göst.
9 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde _Emine_ (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,650 göst.
24 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Miniminnaķ (3,442 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 459 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,871 göst.

412,425 soru

12,416,118 cevap

45,034 kullanıcı

Kategoriler

...