0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde (343 puan) tarafından
Kizlar bi haberler donuyor ama anlamadm noldugunu nolmus bilmiyorum ama belliki bisiler olmus Rabbim kahretsin ya su mubarek aylarda 

4 Cevaplar

0 oy
(995 puan) tarafından
Aminn kardes ben videoyu izledim Müslümanlar mescidi aksa da namaz kiliyor İsrail askeri gelip seccadelerin üstüne basa basa namaz kılanları itekliyor vuruyor Bi arbede oluyor detaylı araştıracagim şimdi 
(343 puan) tarafından
Allah belalarini versin ne istiyorlar ya namaz kilan insanlardan nefret ediyorum israillilerden Allah kahhar ismiyle kahretsin ne zannediyolar kendilerini acizler aciz haberleri yok Rabbim en siddetli azabini versin ya
(995 puan) tarafından
Amin verecek de zaten onun adaleti şaşmaz bizim dik durmamız gerek
-Reklam-
0 oy
(7,202 puan) tarafından
Her sene olduğu gibi bu senede Ramazan ayında zülme başladılar orda ki Müslümanlar ne çekiyor videolara bile bakamıyorum ben:(( Allah hepsini kahretsin inşallah. Hz Ali'nin söylediği geliyo aklıma" Eğer zalim ısrarla zulme devam ediyorsa,bil ki sonu yakındır.Eger mazlumda ısrarla direniyorsa bil ki zafer yakındır." İnşallah Allah'ım orda ki müslümanların yardımcısı olsun zulmü yapanların sonunu görelim inşallah.
(343 puan) tarafından
Amin ya nasil moralim bozuldu Allah m oyle acilar cektirsin ki o zalimlere kahhar ismiyle onlari mahvetsin
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın her sene ramazanda yaptiklari zulümleri yapıyorlar 
0 oy
tarafından
Allah onlari da yaksin zaten karisik ic isleri birbirlerini yerler insallah muslumanlara gerek kalmadsn belalarini bulurlar

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 315 göst.
0 oy
5 cevap 272 göst.
11 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde cylnnn1 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 225 göst.
10 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Syvldc (229 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 813 göst.
10 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu