Hamilelikten beri kaburgalarım ağrıyo diye şikayet ederdim . Doğum yaptıktan sonra kurtulduğumu sandım ama yanılmışım dahada çok şiddetli bir ağrı çektim . Bu sefer de mideme bağladım bu sorunu daha doğrusu kayınvalidem bağladı mideye şürekli üşüttüğümü yada yemeklerin dokunduğunu söyleyerek hacamat yaptırdı . Nedense ağrılarım gittikçe daha çok şiddetleniyodu. Nefes alamıyordum,midem bulanıyordu, göğüs kafesim sıkışıyordu , çok terliyodum , kemiklerim kırılıyomuş gibiydi,
Ağrı hemen sağ tarafımda midemle akciğerin altında başlıyordu . Yavaş yavaş giderek şiddetleniyodu . Uzanamıyordum, oturamıyordum ,yürüyemiyordum, anlayacağınız sürünüyordum . bugün dayanamadım dahiliye gittim ultrasona girdim meğersem safra kesemde çok sayıda taş varmış.
Şimdi sorum şu safra kesesi için ameliyatmı gerekli yoksa tedavisi varmı . Etrafımdakiler ameliyatın ve endoskopi yapmanın zararlı olduğunu söylüyor . Aranızda yapanlar varsa nasıl sorunlar oluştu herhangi bi zararı varmı ameliyatın nasıl kurtuldunuz bu lanet acıdan