0 oy
681 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Tartışmak için sormuyorum. Herkesin fikrine saygı duyuyorum. Tıkandığım noktada açiyorum. Yemek zamanı doktorumuz izin verdi. Sınıra dayandık cünkü. Yani o da dili varmaya varmaya tamam dedi. Sadece gözlemlediğim olumsuz henüz birşey yok ama vicdan da içerden beni kemirmiyor değil.

Aç kalsın yeter ki izlemesin diye çok devam ettim. Su dolu leğenler, yer sofraları cam önleri herşey denendi. Doğru yanlıs herşeyi denedim olmuyor. Bıktım usandım. Sorum ise ben kötü bir tecrübe edindim diyen var mı? Biliyorum her çocukta farklı seyrediyor bu durum. Yanlıs olduğunu bile bile kendini rahatlatmak sanırım derdim. 

Evet tam 2 haftadır TV ya da telefon ile yiyor. 1.5 hafta covid sürdü. Şimdide öyle yiyor. Çünkü kızım yemek konusunda hep sorun yaşayan bir çocuktu zaten. Doktorlara da gittik bu sebeple. 

Yargılamayalım birbirimizi, tartışmayalım.19 aylık. Ekran ile 2 ay önce tanıştı ilk kez. 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya bence kotu yapan sey tv acıp ılgısız bırakmak bızdr tekız evde ses olsun dıye hep acık 9 bucuk aylık cızgı fılm acıyorum ıkı dk gıdıp geleyim diye bakmıyor bıle ılgısını cekmıyor 7 aylıkken konusmaya basladı baba mama anne sımdı gel ver dede anneanne falan dıyor ama butun gun onunla oynuyorum ılgılenıyorum yamı bence tv den zıyade ekrana bırakıp cocugu ıhmal etmek soruna yol acıyor
tarafından
Bencede öyle. Ben zaten ne yaparsam onla yapiyorum. Asla ilgisiz kalmiyor. Ama yemek zamanı illa açiliyor.
tarafından
Yeterince ılgı goruyorsa bence sorun olmaz acmayıncada cocuk sessizlige alısıyor bubdefa bıyerdr uyuması cok problem oluyor
tarafından
Sorma o derdimiz zaten var. Valla gözü kararttım açiyorum artik.
-Reklam-
0 oy
(51,769 puan) tarafından
bizde sürekli açık tv olumsuz etkilenmedi hic aksine ogrendigi cok sey oldu
tarafından
Öğrendiği şeyler olduğunu bende fark ediyorum artik ama işte içim bazen napiyorsun sen diyor.
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Tv normal biraz uzak gibi ama telefon yani gizlerine biraz zararlı gibi ama ne yapacan çocuk vala benimksi 24saat açık TV bakmazlar oyle şeylere dikat etmiyorum çünkü soğuk yani çocuklar sıkılıyor dışarı cikaramiyoruz
tarafından
Aynen öyle. Cam kenarında sokağı izliyor zaten sabah aksam.
0 oy
tarafından
Yani benimki telefon bilmez binde bir ilgisi bile yok hic vermem  tv de her an acmiyorum sevdigi iki cizgi film var onlara denk gelirse iki dk bakar oyuncaklarina kosar geri gelir gider oyle dalip bakmiyo ama konuşmuyo ve istahli da degil vermedigim halde ayni sorunlar var bilmiyorum ya her cocugun gelisimi farkli gercekten ve bunun tv telefonla alakasi yok gordugum kadariyla tabii 7/24 verilmemeli o ayri
tarafından
Valla bunlar 4.5 yaş görene kadar zorluk devam sanırım :) tabikide sürekli bende asla açmam.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 142 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Realisthanim (2,621 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 810 göst.
4 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Enes2020 (4,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 841 göst.
0 oy
39 cevap 625 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Meryemserap (964 puan) tarafından soruldu

410,737 soru

12,358,649 cevap

41,288 kullanıcı

Kategoriler