0 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Etki görenleriniz var mı? Varsa kaç kg verdiniz düzenli kullanımda?.

95 kiloyum bu arada :ermm: yada bildiğiniz ya şu güzel kilo verdiriyor dediğiniz bişe varsa söyleyin ya. 

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Dilan polatin çayı var aşırı iyiymiş iştahı kesiyor istersen onu dene 
tarafından
Dur kız arastirayim
tarafından
Mutlaka araştır çoğu kişi alıyor resmen stokta kalmıyor alan alana bende kilo almak için alacam onun çayını
tarafından
Çok pahalı kız. Hemde çok şikayet var. Pek içime sinmedi
tarafından
Ciddi misin ben şikayetleri görmedim sana kalmış ben sadece haber edem dedim sjsjsj en iyisi kendin kendine diyet koy az ye bol su iç yürüyüş yap inşallah faydası olur bende kilo almak istiyorum ne yapıyorsam banamisin demiyor :(
-Reklam-
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Bunlar uzun vadede sağlık problemleri yaratıyor. Çayla zayiflanmaz diyet ve spor olmadan sağlıklı kilo verilmez. Bu çaylar anca vücutta su kaybına yol açar giden 3 4 kiloyu da çay verdirdi zannedersin
tarafından
Hmm öyle mi diyorsun kuzum :(
(8,080 puan) tarafından
Kaynanam kullandı 10 kilo filan verdi ama neredeyse sağlığından oluyordu çay a başlamadan önce kan değerine baktirmisti her şey normaldi 3 4 ay sonra sürekli başı dönmeye başladı, halsizlik, göz kararması yaşadı bütün değerleri düşmüş. Sonra çayı bıraktı kiloları hop hemen geri aldı yani bunların bir faydası yok spor diyet yap sağlıklı kilo ver en azından
tarafından
Anladım kuzum teşekkür ederim:(
(8,080 puan) tarafından
Evde leslie yapabilirsin ya da 40 45 dk lik plates ler oluyor youtube de oradan bakarakta sporunu yapabilirsin. devlet hsstanesinde de dahiliyeye randevu alıp diyetisyene yönlendirmesini isteyebilirsin kilona yaşına göre liste verirler :) bu çayların kilo verdiriyor gibi yapma sebebi ishal yapmaları :) uzun uzun açıkladım ama inan sağlığın daha önemli :) İyi geceler ❤️
tarafından
Kuzum zaten bir çayla kilo veriliyor olsaydı dünyada şişman insan kalmazdı :D
0 oy
(1,739 puan) tarafından
Aynı kilodayiz canım ama zayıflama çaylarını tavsiye etmem. Miğde maafoluyor.
tarafından
:( ya ama ben vermek istiyorum :( eşim çok dalga geçiyor. Boyum uzun fakat yinede zayıflamak İSTİYORUM
(1,739 puan) tarafından
Bende boy var o yüzden kat kat değilim. Vermek istiyorum bı önceki doğum sonrası vermiştim ama bu doğumda veremedim bir türlü boğazı tutmayınca çözüm yok maalesef
0 oy
(53 puan) tarafından
Canım ben buna benzer birsey kullanmıştım ama önermem kullandığım zaman zayıfladım ama çay bitince tekrar giden kilolar geri geldi. Ayrıca vücuda çok zararı var ben sonradan öğrendim en iyisi diyetisyen eşliginde zayıflamak
(1,574 puan) tarafından
Neden zararı var ki acaba. Bende böyle bi çay alacam ama hep bitki var içinde.mısır püskülü kiraz sapı ısırgan otu gibi bissürü bitkiden yapmislar
(53 puan) tarafından
Uzun zaman oldu ben kullanalı o dönem diyetisyene gittiğimde çok kızmıştı bana emin ol kilo verirsin ama cay bitince tekrar eski kilona çıkacaksın fazlasıyla su kaybına yol açıyor mideye çok zarar verdiğini söylemişti diyetisyen
0 oy
(682 puan) tarafından
Bunu yengem lullandi etkisini gordu annem kullandi beğenmedi kilo sldi hatta başka çay kullandık oda iyiydi eşimi ikna edersem bir kutu daha alcm instagramdan bulduk numarası da var instagram adı didemlefitkal 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 94 göst.
7 Mart 2023 Diğer kategorisinde 250121u (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 131 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 150 göst.
12 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 407 göst.
20 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ❤ELOŞ❤ELOŞ❤ (1,424 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,039 soru

23,727,960 cevap

313,367 kullanıcı

...