0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından
Kızlar kuranı hatim ediyor ve az kaldi 3 gund adet günüm var kadir gecesine yetiştirmeye çalıştırıyorum sorum şu benim hatimimi  başkası devam ettirebilir mi son bir gün kala hatim edebilirim ama yetiştirmem diye düşünüyorum hasta olursam

6 Cevaplar

+1 oy
(4,224 puan) tarafından
Olur başkasına verebilirsin ama onun okuduğu cuzun Hayri ona gider yani hatime ortak olur
-Reklam-
0 oy
(2,979 puan) tarafından
Hayır olmaz başka biri okursa hatim olmuş olmaz kendin okumalısın 
tarafından
Nasıl olmaz buna dair kesin bir bilgi var mı
(2,979 puan) tarafından
Ya belki olabilir ama sevabı azalır bence kendin her harfi ağzından çıkararak okumak başka birinin okuması bambaşka
tarafından
Dini konularda belkiler ile yanlış bilgi verme bunun günahı çok büyük ☺️
(2,979 puan) tarafından
Ben kendim duydum çevreden olmaz diye o yüzden dedim yoksa günahı sevabı iyi biliyorum merak etme
tarafından
Bilen biri bu kadar kesin konuşmaz emin olmadığı bir konuda ama sen bilirsin yinede
0 oy
(2,861 puan) tarafından
Olur canim sonuçta sen hatim olarak niyetlenmissin. Ben de dün çok şükür hatimimi bitirdim 29.cuzu bı başkasına verdim Allah razı olsun okudu 
0 oy
(580 puan) tarafından

Öncelikle Allah kabul etsin canım. Okunuyor diye biliyorum sonuçta öyle kalacağına başka birinin okumasına da vesile olmuş olursun <3

0 oy
tarafından
Bir başkası senin niyetine eksik cüzlerini okuyabilir 
0 oy
(330 puan) tarafından
Oluyor bdn her yıl illa veiririm bir iki cuzu birilerine hem oglum durmuyordu okutmiyordu hemnde adet gunleri olunca okuyamiyordum. Bu yil hamile oldugum icin oglumda büyüdü iyi kotu kendim okudum. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 120 göst.
8 Nisan 2023 Diğer kategorisinde clk38 (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
15 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (565 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 140 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,078 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 201 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde Prenses annesi23 (1,610 puan) tarafından soruldu

412,268 soru

12,410,390 cevap

44,810 kullanıcı

Kategoriler

...