0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (845 puan) tarafından
Kızlar hayırlı ramazanlar instagram da denk geldim kişiye özel isimli seccade yapıyorlar kayınvalideme ve kayınbabama almak istiyorum ama aklıma takıldı yani seccadeye kendi ismini bastırmak doğru mudur bileniniz var mı 

2 Cevaplar

0 oy
(349 puan) tarafından
bence gereksiz askim ya yine sen bilirsinde
(845 puan) tarafından
Onlara hiç hediye almadım önüme çıktı birden içimden geldi ya aklıma takıldı acaba olurmu diye yorumun için teşekkür ederim
(349 puan) tarafından
yok seccade cok guzel bir hediye isimli mantikli gelmedi canim rica ederim ☺️
-Reklam-
0 oy
(915 puan) tarafından
Ne o öyle kendime secde eder gibi
(915 puan) tarafından
Hayir nasıl giyersiniz demedim şimdi yani kapalı bir kiza oluyor mu hiç yakışıyor mu Allâh ın gadaplandığı şeylere gadaplanıyorum. Allâh'ın sevdiği şeyleri seviyorum. Mümin olmak bunu gerektirir. Mevzuu açılmışken yazıyorum yoksa gidip açık giyinene kapan diye kimseye demiyorum. İslâm dinine giren vecibelerini güzelce ihyâ etmeli. Bazı meseleleri samuray kılıcı misâli tek hamlede kesmek gerekir. Yani İslâm da neyse odur.
(915 puan) tarafından
29yaşındayım ☺️ hatta burda çok gerginim diye post bile açmıştım aşırı sinirlendiğim anlar oluyor ama şuan sakin zamanlarımday8m hanımlar :Dddd bir dee akrep burcuyum hep iyi insan olmak adina kendimle savaş veriyorum ama işte naparsınız iğnem var :D
tarafından
94luyuz galıba bende 94luyum :D bak sımdı daha ıyı anladım site gergınlık yapıyor ınan
(915 puan) tarafından
Eşim de diyor çık o gıybet programından :D iyice manyak oldun
tarafından
Benımkı de dıyo yıne kıme sınırlendın orda hırsla yazıyosun cık surdan dıye :D

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 312 göst.
17 Mart 2024 Aile kategorisinde Birhilall (1,392 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 187 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (273 puan) tarafından soruldu
0 oy