0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (1,986 puan) tarafından
Hanımlar kaynanam 4 gün önce düdüklükde tavuk kaynattı onun suyunu bir kaba koyup ağzını da kapatıp dolaba kaldırmış. Normal dolapta ama buzlukta değil. O da jel gibi bir kıvam olmuş. Bana verdi sabah al oğlana çorba yap bizde içen yok diye. Sizce bundan çorba olur mu zararlı değil midir?

12 Cevaplar

0 oy
(124,627 puan) tarafından
tavuk cabuk bozulur pis kokar kız
(1,986 puan) tarafından
Vallahı daha bakmadım tadına kokusuna ama 4 günlük olduğunu bildiğim için korktum bozulmuştur diye
-Reklam-
0 oy
(4,592 puan) tarafından
Ben yapmazdım tavuk şakaya gelmiyor valla.
(1,986 puan) tarafından
Demi yaa yeni gibi getirdi de ben biliyorum 4 günlük olduğunu
(4,592 puan) tarafından
Bence riske girme
(1,986 puan) tarafından
İnternette de dondurucuda 6 ay buzdolabında 3 4 gün saklanabilir diyor Çarşamba günü akşam yapmıştı emin olamadım şimdi
(4,592 puan) tarafından
Yani bı ocağa koy bı bak kokuyomu ona göre içine sinerse yap canim
0 oy
(8,317 puan) tarafından
Suyuna bişey olmaz ama sen bilirsin. Burda biri demişti tavuğu ve suuyu kaynatinca 1 ay kadar bekliyomus dolapda kullanıyorum demişti.
(1,986 puan) tarafından
Emin olamadım ben de donmuş zaten ama bilemedim
0 oy
(4,670 puan) tarafından
Vakumlayip buzluğa atmadiysa sıkıntı icirme bir gün bile beklese bakteri topluyor et ve tavuk
(1,986 puan) tarafından
Buzdolabında 3 4 gün dondurucuda 6 ay diyor emin olamadım
(4,670 puan) tarafından
Kendin bilirsin canım
0 oy
(6,577 puan) tarafından
Geçen gün bende yaptım ama sonraki günü kullandım suyunu 4 günü bilemiyorum boşver tehlikeye atma
0 oy
(2,551 puan) tarafından
Tavuk alt dolapta 2 günden fazla kaldiysa kullanmam ben
0 oy
(1,320 puan) tarafından
Organik tavuk değilse hiç risk almaya gerek yok zaten faydadan çok zararı var 
0 oy
(5,865 puan) tarafından
Aman diyim tavuk fena . Ben. Direk buzltan cikarip tavuk suyuna sehriye yaptim kizima ilk gun icirdim ikinci gun aksama dogru misafir geldi kaldi oyle baska seyler yedi 3. Gun icireyim deidm icti aksam uyuttuk telsizden guluk guluk ses. Gelio kostuk baktik seffaf pelte gibi denizanasi gibi kusuo ogurdukce jole gibi seyler cikio. Hemen hastaneye goturduk dort bes saat serim merum verdiler igne migne  taburcu olduk. Ama 4 yasina kadar tavuk yediremedim korkumdan. Simdi oglum on aylik onada kirkarim baya uzunca bir sure tavuk yediremem gibime geliyor
0 oy
(27 puan) tarafından
Bence yapma et için 4 gün uzun bir süre
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Kapak tuttuysa bişey olma diye düşündüm ama bilemedim
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Kötü olmuştur 
0 oy
(528 puan) tarafından
4 gün beklemiş ben olsam kullanmamam . 2 gün bile için rahat olmuyor. Keşke hemen buzluğa atsaydi . 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 141 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 101 göst.
13 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.
31 Mayıs 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Tazeannne (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 242 göst.

406,993 soru

12,215,128 cevap

36,799 kullanıcı

...