0 oy
87 göst.
Diğer kategorisinde (525 puan) tarafından
Anneler size sorularım olacak yardımcı olursanız sevinirim, oğlum verem aşısı oldu kolundan küçük bir iz var sadece, sulanıp kabuk bağlaması lazımmış öyle birşey olmadı. Bu normal mi. Birde oğlum 2 ay 6 günlük çok nadir göz teması kuruyor, başını henüz dik tutamıyor. Bu normal mi? Sizlerde nasıl oldu

4 Cevaplar

0 oy
(20 puan) tarafından
Merhaba 3 aylık bebeğimiz var bizimde aşımız dediğiniz gibi olmadı ve her bebek gelisimi farklıdır maşallah benim kızım doğduğunda kafasını dik tutuyordu 2 aylık bakmaya başlamıştı ve yarım dönmeye çalışıyordu şuan yarım donuyo ve çığlık atıp gülüyor ama acele etme her bebek bir değil 
(525 puan) tarafından
Haklısınız ilk bebeğim tedirgin oldum
-Reklam-
0 oy
(8,164 puan) tarafından
Hemen kabuk bağlamaz canım kızımın altı aylıkken patlamıştı. 
(525 puan) tarafından
Bize bir bilgi vermedi. Aşısı olmadı sandım
0 oy
(5,400 puan) tarafından
Kız ne göz teması minnacık daha, aşi  da normal bizimki de öyle oldu güzel tutmuş dedi ebesi
(525 puan) tarafından
İyi o zaman ilk bebeğim ondan böyle tedirginim
0 oy
(83 puan) tarafından
Canım dün benim kızım oldu verem aşısı ve bizim ebemiz dediki şimdi kabuk bağlamasını beklemeyin 3 ve 6. Aylarda şişer şu toplar kabuk bağlar atar koktuk altını kontrol et orda şişlik olursa getir ama onun dışında aşı da şişlik olursa getirme normal dedi. Göz temasına gelince bence şimdilik çok normal kurmaması daha iki aylık doktorumuz ikinci ayda göreceğini söyledi ve yeni iki aylık oldu o yüzden bu ayda normal o yüzden Allah korusun kafana takma. Benim kızımda kafayı tam tutamıyor sallıyor nazende tutuyor bu konuda da şimdilik içim rahat 1 ay daha geçsin üstünden o zamana kadar takip edelim inşaallah 
(525 puan) tarafından
Teşekkür ederim içim rahatladi
(83 puan) tarafından
Rica ederim canım Rabbim korusun yavrularımızı
(525 puan) tarafından
Aminn sağlıklı sihatli şekilde büyütmeyi nasip etsin
(83 puan) tarafından
Amin amin kuzum

İlgili bir soru bulunamadı

414,035 soru

12,461,434 cevap

46,727 kullanıcı