3 seneden berli cekmedigim kalmadı allahım sabır ver evlendim 11 ay sonra bosandım ezilecegimi bile bile boşandım ama bu kadarını düşünmemiştim ve evliyken 18 yasındayım şimdi 20 2 yasında oglum var ailemle kalıyorum allahım bıktım annemin psikolojik baskısından kardesim bile beni konuşturmak istemiyorum birşey dicegim zamn sen sus zeliş sen karısma zeliş bu da hep annemin yüzünüzden birgün de. O senin ablan düzgün konuş demiyor artık bende mutlu olmak deger görmek istiyorum sokaktaki î.t kadar degerim yok bu evde sadece hizmet etmek var hayatımda ne sevildiğim ne derim var işim yok arkamda kimsem yok diye ailem hep eziyor beni millet kaynanasından cektiğini ben annemden cekiyorum kendi paramı bile harcatmak istemiyor kendi parasının üstüne koyup ceyrek alıp kardesine yediriyor bunaldım artık çalısmaya göndermiyorlar bakmıyprlarda evin ihtiyaçını bile almıyorlar bakkaldan borca alıyorum napacam sasırdım artık cok isteyen var kimseye vermiyorlarda o dengin degil bu olmaz sureklı bahane bende diyorum beni verirseniz hizmetçi gider kimseye vermeyin size zahmet olur kalkıp 1 bardak su almak bile diyorum bıktım artık bir yandan cocuk aglarkem Bi yandan iş yapmaktan evde olsalar bile kimse aldırıs etmiyor cocugum öyle aglıyor işi yapmayıp bırakımcada basıyorlar soylenmeye zaten bahane arıyordun sen hep böylesin yapma birsey evin tüm işi benim üstümde annem evden kaçmak için 2 bin liraya 2 cocuga bakıp 9 oda evi temizliyor o kadar sorumsuz eve karsı gidiyon bari hakkını veren birine git köle gibi çalısıypr evden cıkmak için yüzüne diyorum sen bana şimdi destek olma benim çocuğum okula başlıcek büyüyecek girecem fabrikaya sen yaslanacaksın asla da bakmicem sana diyorum