0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (82 puan) tarafından
Kizlar dolaplarimi ve banyo fayanslarimi boyamak degisim yapmak istiyorum bununla ilgili bircok videolar izledim fakat beni korkutan temizlik asamasi dolaplardaki boya silinince cikar mi acaba tel vurdugumuzda falan ne yazikki aspirator yerim yok bu sebpten neredeyse hergun ocagin uzerindeki dolap siliniyor daha once boyayip memnun olan var mi varsa hangi boyayi kullandiniz acaba 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay hiç öyle risk alamazdim sanirim
(82 puan) tarafından
Bende korkuyorum canim ya akil akildan ustundur belki memnun olanlar cikmistir diye sorayim dedim
-Reklam-
0 oy
(13,858 puan) tarafından
Verdiğini iyi atmanız lazım biz de boyicaz boyasını aldık bakalım 
(13,858 puan) tarafından
Mutfak dolabı değil ama bebeğime kendimin eski bi dolabını boyadım 1 senedir kullanıyoruz
(82 puan) tarafından
Stella iyi diyorlar kuzum ya hangi marka aldin acaba
(13,858 puan) tarafından
Cadence aldım canım bide fayans için folyo aldım 100 cm e 10 metre
(82 puan) tarafından
Kalkmiyor mu canim folyolar temizlerken banyo icin dusunuyorum doguma kadar halledicem insallah bende satiliga koydum evi ama malum suan alim gucu azaldi insanlarda en iyisi yenilemek dedim :)
(13,858 puan) tarafından
Bizim banyoda dusakabin yok canım ve sobalı oraya yapamam ama şuan girdiğim evde vardı kadın her yere yapıştırmış çıkarırken öldüm
(82 puan) tarafından
Evet ya bide isin sonunda olmazsa benim herifle papaz olmakta var :)
(13,858 puan) tarafından
Boya daha sıkıntı ben o topa giremedim folyoyu danışmadan aldım olmazsa en azından sök at ama boya olmazsa çok zahmetli olur banyoyu kullanamiyorsun bide ben çok izledim video fayanslarda katlar arası 3 gün bekliyorsun 3 kat vursan 10 gün zaten e bide bunun verdiği var sağlam olsun diye onu da 3 kat yapsan çok zor
(2,562 puan) tarafından
Kizlar boyadinizmi fayanslari :) banada bilgi verin
(13,858 puan) tarafından
Boyamadim ben folyo yaptım aldığım inceymis Alttaki biraz belli oluyor ama dert etmiyorum lila renkten iyi oldu tabi bitiremedim henüz ona sıra gelmedi  :)
(2,562 puan) tarafından
Kullanislimi peki pot felan duruyormu
(2,562 puan) tarafından
Bide nereyi kapladiniz
(13,858 puan) tarafından
Lavabonun oraları canım bide mutfakta bi bölüm
(2,562 puan) tarafından
Kullanislimi peki
(13,858 puan) tarafından
Henüz 1 aydır kullanıyorum canım bi sorun yaşamadım vaktim olmadı tezgah arasına da bisiler düşünüyorum dolapları boyamaya kalktım yarım kaldi
0 oy
(15,882 puan) tarafından
Mutfak dolabini boyadik biz. Tabiki tel ile temizleyemezsin ama normal yağ sokücüyle yada cifle temizleyebilirsin. Aşinma falan olmuyor. Biz vernik sürdük üstüne. Temizliği kolay oluyor. 
(82 puan) tarafından
Cancazim sen hangi boyayi kullandin hatirliyor musun peki?
(15,882 puan) tarafından
Canim boya olarak rich kullandik vernik olarak cadence. Benim eski postuma bi bak. Boyasiz ve boyali hali mutfağin var.
(82 puan) tarafından
Sagol kuzum bakayim bi

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 316 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Sevtur (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Nnnnnn (259 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 153 göst.
11 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Huzurum91 (5,908 puan) tarafından soruldu