Kurgucubiri
Nedense onu gördüğümde onunla çok şey yapabilirmişiz gibi geliyor mesela onunla oturup Türkü kafede canlı müzik dinleyebilir tarihi yerleri gezebilir hatta onunla karavan şehir turu bile yapabiliriz
Ne zaman görsem bunları hissediyorum.
Aşmışlık var öyle konulara uzun uzun takılmaz takıldığı konuyu çözmeden bırakmaz neşeli yönü ile girdiği her ortamdan gururla çıkar çünkü tebessüm etmesi insanlara pozitif yansır.
Çocuklarına aşıladıgı duygu ise ne olursa olsun yanındayım duygusu mükemmel olacaksın kafası ile değil saglıklı ve mutlu olacaksın kafası ile yaklaşır.
Onu görmezsem üzülürüm emekli olacakmış yaşlanmış bastonla yürüyormuş ona takma diş hediye etmeyi düşünüyorum
Asel Ada (Nickini yazamadım kız)
Kurgucum fatomm çok seviyorum hanım kızımızı
Yaaaaa ama bendeeeeeeee ağlarım bak
Kızlar okadar güzel şeyler yazmışsınız ki hakkımda çok teşekkür ederim ama sizden ricam hepinizi bir anda yazarsam samimiyet gerçeklik diye bişey olmaz siz bana izin verin ben zaten sık takılıyorum buraya anında pat pat yazarım. Benimde çok hoşuma gidiyor sizlere hislerimi ifade etmek ama birazcık nefes alayım postlara yorum yapmayı özledim ya ..
Neymiş popüler olmuşum kız neyin popileritesi bu zaten sürekli engellendiğim için meşhur olmuştum laf sokan sokana
Zamanla benden yazılarınızı okuyacaksınız fakat şimdi benim kendimi toplayıp burda bir anne adayı var ona mektup yazmam lazım söz verdim beynimin dinlenmesi lazım onu yazmam için. Gerçekten seviyorum sizi sevmesem kafa yormam minnoşlarım şuraya yazdıgınız herşey için sizi kalpten öpüyorum şimdilik stop bekleyin stop zaman verin stop birazda gözlemleyim stop
1,491,839 soru
24,377,588 cevap
348,443 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın