0 oy
201 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (211 puan) tarafından
Kizlar kizim 8aylik. Gece yemeklerin azaltayim dedim. 2kere kalkardim 6ci 7ci ayinda artik. Kesmek uzreydim. Simdi yeniden basladi. Gece her 2saatde bir uykuda agliyor yemek istiyor. Sabaha kadar 2saatde bir agliyor yemek veriyorum hazr mama. Nasil keseyim bilmiyorum. Oyle agliyor ki vermemek mumkun diyil. Alişdi qaliba

12 Cevaplar

+1 oy
(7,437 puan) tarafından

Bizimki 1,5 yaşa yakın mama içip yatardı, bazen geceleri kalkmazdı bazen isterdi, sütlü cicibebe ye alıştık 2 yaşa yakın da bunu içti, Sevdiği şeyleri öğrendim aklımda tuttum onlarla bugüne kadar geldik çok şükür :D

(7,437 puan) tarafından
Bezdende mamadan da Allâh'a şükür kurtulduk.. Darısı tüm annelerimizin başına inşallah :))
-Reklam-
0 oy
(688 puan) tarafından
Bence daha erken acikiyor demekki bizimki 1.5 yaşında anca kestim
(211 puan) tarafından
Hamileyim. 5aylik. Ve uykusuz kaliyorum. Oglende asla uyuyamiyorum. Uykusu sadece yarim saat. Cok zor olucak 2bebekle ama bakalim
0 oy
tarafından
Erken daha 1 yasindan sonra gece beslenmesini kesmeniz gerekiyor acikir vitaminsiz kalir
0 oy
(8,637 puan) tarafından
Geceleri arı mama yedir uyurken tok tutar bı müddet uyanmaz.
0 oy
(14,153 puan) tarafından
15 aylik hala iciyor gece o daha kucuk baya 
0 oy
(5,412 puan) tarafından
O kalkıp mama istedikçe sen Su verceksin intagram da bir kadın böyle kesmişti gece mamasini
0 oy
(2,926 puan) tarafından
Daha çok küçük gece beslenmesini kesmek için. En az 1 yaş olmalı. 
0 oy
(9,236 puan) tarafından
19 aylık cok nadir kalkar gece. Senin için cok erken
0 oy
(1,857 puan) tarafından
Daha kucuk bebek. Benim kizim 9 aylik o da uyaniyo surekli emmek icin.
0 oy
(3,364 puan) tarafından
1 yaşına kadar gece uyandı snra kendi bıraktı bn versem de içmeid bnde öyle kestim, uyumadan önce tok tutuck bişiler yedir en azndna gece 1 sefer uyanır onada süt yada mama ve uyusun 
0 oy
(8,287 puan) tarafından
Acliktan degil aliskanliktan kalkiyordu benim kizim 22 ayda  saat basi kalkiodu bazen yarim saatte bir uyaniodu emmeye . Memeyi komple kestim rahat ettim. 8 ay erken komple kesmek icin tabiki. Suan oglum on aylik 5 ay  6 ay daha emzirmeyi dusunuyorum sonra komple kesmek niyetindeykm
0 oy
(360 puan) tarafından
Gündüz ek gidalarina ağırlık verin gece uykusundan önce de besleyici biseyler yedirin ek gıda olarak benimki öyle azalttı gece yemesini gündüz doyarsa tam anlamıyla düzgün uyuyorlar geceleri ve tabi çocuğun huyuyla da alakalı benimki bazen geceleri 15 dakikada bir bile uyanıyor değil iki saatte bir :) 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 634 göst.
0 oy
1 cevap 42 göst.
+2 oy
5 cevap 126 göst.
+4 oy
26 cevap 486 göst.
12 Mayıs 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Mutlu&anneyim (693 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,460,002 soru

23,940,208 cevap

324,710 kullanıcı

...