0 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (2,513 puan) tarafından

image

image

kizlar normalde bende Karaca'nın var fakat bir halta yaramıyor hava kaçırıyor diye verdik tamire yeni lastik taktılar tekrar tutmuyor hava kaçırıyor. Bunu kullanan ya da önerisi olan var mı acaba?

5 Cevaplar

0 oy
(12,755 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hemşehrim en kullanışlıları bunlar aslında bende de var karacananın 1.2.3 diye kademeli olanı tamam güzel ama bir süre sonra kenarlarından su damlatmaya başladı bide buhar çıkan yeri çabuk tıkanıyor lastik atması da cabası bu düdüklüden annemin var yıllardır kullanıyor kadın hala tıkır tıkır 
(2,513 puan) tarafından
Evet canım hiç sorma ya benimki de aynı o kademeli olandan lastiği değişip duruyor. Her seferinde 100 tl alıyorlar. Yine bozulacak zaten tekrar yaptiracagima eski tiplerden alayım dedim en iyisi. Benimde kaynanamla annem bundan kullanıyorlar dedim en iyisi bende bundan alayım.
(12,755 puan) tarafından
Bence de canım hem daha uygun hem kullanışlı
(2,513 puan) tarafından
Evet canım öyle yapacağım inşallah yaaa
-Reklam-
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Bunlardan korkuyorum ben kaynanamı var asla elimi sürüyorum yeniler daha pratik kullanışlı
(2,513 puan) tarafından
Karaca'nın olan yeni işte benimki. Annemlerdeyken bundan kullanıyorduk hep yenisi tamire gidip duruyor bir hayır görmedim yaa. Bende bunları seviyorum
0 oy
tarafından
Bunlar eskı usul dudukluler yenı ayarlı duduklu almanı onerırım, karacanın fıncanı dısında bedava esyasını verseler almam zaten nalet bır marka, benım schafferın var memnunum
(2,513 puan) tarafından
Onlarda çok pahalilanmis işte. Ya bende eski model olanlardan alayım dedim annemle kaynanam gölde halen onlardan kullanıyoruz. Daha rahat geliyor bana
0 oy
(5,289 puan) tarafından
Bende de karaca var su kaciriyor bende korktum kayinvalidem dogumgunume bu tip almis kullaniyorum
(2,513 puan) tarafından
Evet hiç sorma demek hepsi aynı yaaaa
(5,289 puan) tarafından
Daha da ceyizimdendi bir defa kullandim sadece karacanin tencerelerim de maf oldu bir daha karacadan bir sey almam
(2,513 puan) tarafından
Bende yaa birkaç defa kullandım lastik hemen gitti yaptırdık inan 2 defa kullanmadım yine gitti
0 oy
(1,559 puan) tarafından
Paran varsa fissler al ömürlük, 20dkda buzlu et pişriyor, 20 dk da ıslanmamış nohut kuru fasulye pişiriyor, ayrıca patlamama garantili 
(2,513 puan) tarafından
Hadi ya bakayım bir teşekkür ederim canım
(1,559 puan) tarafından
https://ty.gl/l31zmeebqw ben en büyük boyunu aldım kızlar daha küçük boyu da var, ben aldıgım zaman bu kadar pahalı değildi
(2,513 puan) tarafından
Evet baya pahalıymış yaaa
(2,952 puan) tarafından
Bende 6lt aldım canm 3bine geldi yurt dışından aldık ama Burada çok pahalı
(2,513 puan) tarafından
Evet gerçekten öyle ya

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 442 göst.
+1 oy
4 cevap 231 göst.
11 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde indigo (2,136 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 165 göst.
21 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 228 göst.
10 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu

408,139 soru

12,258,384 cevap

37,303 kullanıcı

Kategoriler

...