0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çok arttı un helvam. Bugünde sidarda yicez kaldı napabilirim buzluğa filan atılır mı ya da başka bi tatlıya çevrilir mi?

7 Cevaplar

0 oy
(1,537 puan) tarafından
Dağıt fazlaysa komşuna fln ver bisey olmaz daha onunla çöpe gitmesin 
tarafından
Üçuncu gün bugün daha çöpe gidicek bugünde yemezsek
-Reklam-
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Hiç duymadım daha önce, ama birsey olmaz yarin öbür gün yenir, ya da güzel bir tabak yap üstüne ceviz dök komşuna ver yesinler bugünden. 
tarafından
Üçüncü gün bugün komşuya verilmez ki ayıp olur çöpe gidicek bı sürü
(5,406 puan) tarafından
Valla ben un helvasını bir haftada yerm ,=)) neyse artık tavuk varsa ver
tarafından
Bir haftada durur mu ki
(5,406 puan) tarafından
Lafin gelişi =) daha bir hafta durmadı ben severim yerim, ama kalsa da birsey olmaz bence dolapta dursun. Sen iyisi mi götür tavukları olan birine ver
0 oy
(56 puan) tarafından
Canım buzluğa köy çöpe dökme. Ben yaptığımda fazla yaparım bilerek birazını buzdolabı posedibe koyup buzluğa koyuyorum çıkarınca aynı lezzette oluyor daha önce çok yaptim
0 oy
(40 puan) tarafından
Icine biskuvi kir top  haline getir  hindistan cevizine bula ben oyle yapiyorum cok kati olur yuvarlayamazsan tereyag erit dok azcik :)
0 oy
tarafından
Un helvası uzun süre dolapta dursa birsey olmaz hem soğuk daha güzel gidiyor 
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Yanj un helvasi bir ay bile dursa bozulmaz bildiğimiz klasik un kavurup yapılan baya uzun dayanıyor üç günde bişey olmaz yada azar azar poşetlere koyup buzluğa at arada çıkarıp yiyin hiç bişey olmaz sakin çöpe atma

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 11,826 göst.
11 Eylül 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Enes2020 (4,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.
0 oy
6 cevap 267 göst.
0 oy
2 cevap 143 göst.
24 Eylül 2024 Aile kategorisinde Beratcinar (2,988 puan) tarafından soruldu

404,568 soru

12,119,443 cevap

36,469 kullanıcı

...