0 oy
143 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,294 puan) tarafından
Kızlar merhaba sigorta olmazsa devlet hastanesinde muayene ve doğum olmuyor mu acaba merak ettim bilenler yazabilir mi lütfen 

10 Cevaplar

0 oy
(13,979 puan) tarafından
Vezneye ücret ödeyerek oluyor 
-Reklam-
0 oy
(56 puan) tarafından
Paranin açmadığı kapi yok
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Parasını verirsen olursun neden olmasin
0 oy
(234 puan) tarafından
Vezneye ödeme yapiyosun hamileyken bile aliyolar benimxe yok bende veriyorum her gitmede
0 oy
(4,556 puan) tarafından
İlk oğlumda sigortası yoktu eşimin kadın doğum hastanesine gittiğim için muanelerde ve doğumda annelik hakkından yararlandım hiç ücret ödemedim gideceğiniz hastanede böyle birşey varmı araştırın
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Yooo benim eşim ödememşti kendi ödüyor borcu vardı geçen muayeneye gittim 7tl aldı doğumuma bir hafta var yatırdı geçen bakalım
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Ücret ödeniyor canım sadece fark özel kadar çok çıkmıyo hesap 
0 oy
(20,852 puan) tarafından
Bundan 3 yıl önce eşim 50 TL verip acilde muayene olmuştu. Şimdi daha fazladır sanirim. Suriyeliler ücretsiz muayene oluyordu. İçim yanmıştı o zaman halimize 
(20,852 puan) tarafından
Hamilelikte annelik hakkı diye bişey var ama. Sigortan olmasa bile ücretsiz muayene oluyorsun. Doğumda öyledir heralde
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Analik sigortasi baslatiyolar oyle giris yapiyr sana yapmasi lazm yani  dogumda oluyor  eger ssk.ya borcun varsa vezneden odemen gerekiyor ama muayene olurken bazen skntinolabilir ucret cikariyor karsina. 
(1,265 puan) tarafından
Bana analik sigortasi  olark giris yapmislardi sonra surekli karsina borc ciikardilar borcnn var diyerek ust birimde birnin ismini siyledi veznedeki onunla gorus dedi gorsutum bi daha olmaz dedi ccok sukur bi kac kere oldu sonra snti olmadj
0 oy
(138 puan) tarafından
Benim de sigortam yok hamileliğim boyunca ücretsiz muayene oldum analık hakkından yararlandım doğum da ücretsiz oldu 1 yıl önce doğum yaptim

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 108 göst.
20 Mart 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,712 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 55 göst.
0 oy
1 cevap 41 göst.
+2 oy
6 cevap 58 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde Gamzeli_1 (48 puan) tarafından soruldu

Kategoriler