Kızlar ben o kadar ince düşünüyorum ki böyle eşimi her konuda düşünür ederim el üstünde tutarım mesela aile ortamında biri onu dinlemiyorsa konuşmada ben dinler cevap veririm veya benim aileme gittiysek yalnız kalmasın diye sürekli yanında olurum birşey anlatsa dinler cevap veririm her sıkıntı mutlu anını anlar paylaşırım felan neyse ama o bunları hiçbirini bana uygulamıyor yani ailesine gitsek az oturur gider diğer odaya köylerine gitsek ben yine yalnız mi kalmışım etmişim umrunda değil ve dedim ki akşamları balkonda otururuz yikayalimda dedim tabi oyundan kalkarsan dedim dediki benim oyundan kalkmam zor öyle zoruma gittiki belli etmedim dedim öyle yapicak birşey yok ozaman kimsenin zamanında calamam ne kadar verirsen o kadar alırım yani dedim hemen bunu bile yanlış anlayıp nedemek istiyorsun ne kadar değer verirsen o kadar veririm mi demek istiyorsun felan filan demeler dedim yooo hiç tartışma yaratma boşuna öyle demedim dikkatli dinle dedim ama gerçekten ne kadar değer verirsen o kadar değersizsin bu hayatta kızlar içimi dökmek istedim bu arada kızlar kim olursa olsun en hassas noktalarınızı bilmesin hep oradan laf istiyorsunuz