0 oy
299 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhabalar . Esim 2 haftaligina is icin yurtdiaindaydi. Calistigi sirkette de yeni sayilir daha 6 ay oldu, cok arkadasi olmadigini soyluyordu. Bu gece esimin telefonda is arkadasiyla mesajlasmasini gordum. Bence flortoz mesajlardi. Kendisine sorunca is yerinden olan kadinin o yurtdisindayken ilk yazdigini sonra samimiyetin arttigini hatta yanlis anlasilma oldugunu beni cok swvdigini evli oldugunu soyledigini paylasti. Mesaj atan kadin esinden bosanmis falan anladigim bayagi yazismislar. Tabi ben cok incindim. O sucsuz oldugunu beni aldatmadigini aldatmayacagini zaten bizi cok sevdigini paylastigini soyledi. Telefonunda eski yazismalar yok. Yarin sabah iste kadinin telinden cekip benimle paylasacakmis ve ona guvenmedigim icin cok utanacakmisim. Bir daha da kadinla yazismayacakmis. 36 haftalik hamilegim ve 7 yasinda bir kizim var. Sorum su ailesini sevdigini soylese bile yazismaya devam etmesi sizce de bir aldatma degil mi? Ben mi yanlis dusunuyorum?
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevaplar

0 oy
(9,077 puan) tarafından
Cevabı vermişsin zaten. Flörtöz mesajlaşma demişsin. 
-Reklam-
0 oy
(9,308 puan) tarafından
Evet aldatma oluyor tabi ki bu kadar sıradan karşılıyor ama aynısını sen yapsan napardi acaba. 
0 oy
tarafından
Ne gerek var aynı sorudan 10 tane açmaya 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 489 göst.
5 Şubat 2026 Aile & Aşk kategorisinde Bendebilmiyorum (625 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 415 göst.
0 oy
15 cevap 835 göst.
0 oy
11 cevap 991 göst.
29 Ekim 2025 Aile & Aşk kategorisinde Nurrr_123 (121 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,751 soru

24,481,936 cevap

356,956 kullanıcı

...