0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (1,987 puan) tarafından
Hanımlar depremde ben 2 haftalık hamileymişim haberim yoktu deprem geçti aradan 2 3 hafta kadar zaman da geçti kimliğim evdeydi konteynerde kaldık o sürede şüphelendim test yaptım çıkınca hastaneye kimliksiz gitmek zorunda kaldım. Asistan kimlik isteyince de durumu anlattım beni özel takipli hasta olarak kayda geçmiş 2 haftada bir otomatik randevu oluşturuyor ve beni arayıp şu gün şu saat randevunuz var gelin diyorlar. Doktor beni tanıyor ben söylemeden geçmiş muayenelerden vs bahsediyor. Daha önce başka doktora gittim ilk bebeğimde buna daha 4 5 keredir gidiyorum şaşırdım biraz. Özel olsa tamam da devlette böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç?

2 Cevaplar

0 oy
(1,439 puan) tarafından
Öyle yapmazlar normalde çoğu insan randevu alır gider senin kimliğin yok diye seni kaydetmişler her seferinde gidersen mecbur kimlik istiycekler bunun yerine seni kaydetmişler bunu anca özeller yapıyor normalde
-Reklam-
0 oy
(4,225 puan) tarafından
Deprem zedeleri önceliği var devlet hastanesi bile olsa birde üstüne gebelikte var ekstra öncelik hakkı 

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 513 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 320 göst.
0 oy
1 cevap 85 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 426 göst.

409,803 soru

12,320,365 cevap

38,938 kullanıcı

Kategoriler

...