Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_1ec7bb5dfeaab4f8e7c72a5de010aa89, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Cinsellik hakkında napıcam yardım-Diğer
0 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından
Kızlar 3 aylık kızım var ama sezeryan doğum yaptım ve  hamileliğimde beri eşimle sadece 3 4 kez ilişkiye girdik içimden hiç gelmiyor hemde hiç sağolsun eşimde çok anlayışlı ama benden uzaklaşacak diye korkuyorum nasıl duygularımı geri getirebilir başına gelen var mı acaba nasıl bu durumu çözdünüz 

7 Cevaplar

0 oy
(589 puan) tarafından
Benimde ilkbaslarda oyledi eşime hiç belli etmedim istediğinde yok demedim zamanla alıştım. 
(15 puan) tarafından
İnşallah benimde öyle olur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doğumdan sonra öyle oluyor. Hem çocukla uğraşıp hem yakınlık kurmak zor oluyor. Gün içinde yoruluyorsun ondan kaynaklı canım. Zamanla düzelen bir durum. Eşin bu konuda anlayışlıysa zaten soğumaz merak etme 
(15 puan) tarafından
Eşim çok anlayışlı sağolsun ama zamanla düzelir inşallah
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Hormonlardan kaynaklı bende öyleydim doğumdan sonra öyle oldum bi kaç ay sürdü sonra düzeldi yeni doğum yaptığın için etkisi büyük isteksizlik çok oluyor lohusa depresyonu onun bile etkisinden cikamiyorsun zamana bırak eşine anlat hormonların etkisinin olduğunu 
(15 puan) tarafından
Zamanla bıraktık eşimle ama nereye kadar düzene girecek acaba
(1,057 puan) tarafından
Ömür boyu böyle elbette gitmez yardım al nereye gidiliyor bunun için tm bilmiyorum baktın düzelmedin destek alırsın
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Herkesin cinsel dinamiği farklidir nasil istekli olursun bilemem ama cinsellik insani rahatlatir, strese iyi gelir. suan bebegin en zor zamanlari yorgunsun onun etkisi büyük ama dene bak kısa sure bile olsa nasil kendini iyi hissettiğini
(15 puan) tarafından
İçimden bir gelse herşey çok güzel olucak
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Annelik duygusundan bir nebze de olsa sıyrılınca herşey yoluna giriyor. Bebeği hayatın merkezine hatta yatağına sürekli sokarsan ne eşinin ne de senin duyguların canlanır. 

Bebeğine karşı görevlerini hallettikten sonra koca senin, ne istersen yap. 
(15 puan) tarafından
Annelik stres yorgunluk hepsi üste üste geliyor bebeğimde daha çok küçük ona odsklyım sanırım ama inşallah düzelcektir
(3,886 puan) tarafından
Düzelir canım. Annelik tacını takınca kadınlık vasfını geri yerine bırakıyo insan. Bundan da en çok eşlerimiz etkileniyor malesef.
(15 puan) tarafından
Malasef öyle oldu:(

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 503 göst.
19 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Mrvvvv (406 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 226 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 243 göst.
16 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (2,806 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 470 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kadriyetaycur (1,286 puan) tarafından soruldu

413,876 soru

12,457,897 cevap

46,567 kullanıcı

Kategoriler

...