0 oy
1,414 göst.
Diğer kategorisinde (1,880 puan) tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi
Evimiz yok arabamız da yok sadece 3 tane 25 gr dan bilezik var başka hiçbir birikimimiz yok. Bitcoin borsa oynamış para kaybetmiş bilezik istiyor borcun ne kadr olduğunu sormadım bileziğin kac tanesini istediğinide sorsam çıldırcam biliyorum zaten 5 10 bin olsa oderdi 7 senedir ilk defa markete çıkmadık. Oğlanın sünneti var önümüz bayram bi çözümün var mı diyorum m.l gibi suratıma bakıyor çünkü bilezikler e güveniyor süre verdim cesaretimi toplayıp gitmek istiyorum çocuklarım böyle embe.s.l biriyle büyümesin istiyorum sizce doğru mu yapıyorum 

21 Cevaplar

+3 oy
(5,474 puan) tarafından
Ben büyük konusmak istemiyorum  eger surekli oynuyorsa evet bosanirdim ama ilk defa yaptiysa gozunu iyice korkutur bosanmazdim ortada cocukda var cunku ilk defa hata yapti diyorsun 
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Çocuğunun rizkini kumara oraya buraya yatıran birinden ne koca ne baba olur o çocuğunu ailesini düşünmüyor düşünseydi bu işlere kalkismazdi sen ve çocuğun ömür boyu bu adamın kumarda borcuna mi bağlı olacaksınız 
(234 puan) tarafından
Kesinlikle öyle sigara kumar alkoll madde hersey öylle
(6,182 puan) tarafından
Borca girerek bu tarz seylere bulasmaya bende cik karsiyim.  Bejim esimde sirketten. İota almisti 50 bin tl. Sirket iki ortak batsa da ikisi ortak batacakdi. Kazansada ortak o parayi yok bilerek girdiler teee 2019 yilinda. Ozaman 50 bin iyi paraydi:) sonra 5 bine dustu o para. Beklettiler bir yil sinra falan oandemi oncesi 35 bin olunca sattilar.  15 bin zarar olmus oldu 7 si esimin 7 si ortagin zarari gibi dusunduler:) borc harcla bu is yapilmaz. Kenarda fazla paran olur ya herro ya merro der girersin isin icine

Kripto para degil normal birsada tlmiz  depremden beri 130 bin. Kadar kaybettim. Ama  bu is bole kaybetmek de var kazanmakta var. Kardan zarar yapildigi icin gize gelmiyo ama tabiki cebimdeki para gitmis oldu kardan zarar olmus olsa bile .
(1,880 puan) tarafından
Benim hicbiseyim yok kaybedecek param da 8 senedir hep eksi ye giden bi koca var
(6,182 puan) tarafından
Aynn iste birca harca grilerek yada ancak gecime yetecek parayla bu ise kalkisilmaz. Kaybetmeyi goze aldigin parayla olur  bu is kaybetsen bile tamm uzulursun kendi kendine kizarsin. Bunalirsin ama bu isin birde kazanmasi vardi ozamanda sevinecektim der tesellini bulur yoluna devam edersin kalan miktarla.  Kimisi kredi mredi cekip bitcoune girio onlar hepden umutsuz vaka. İnsallh toparlarsiniz canim
(1,541 puan) tarafından
Bende katılıyorum benim babamda öyle ele yediriyor ne babalığını gordum ne anneme eş olabildi kardeşime de kredi çektirdi
0 oy
(5 puan) tarafından
Tabiki degil yagmurdan kacarken doluya tutulabilirsin . Tepkini goster fakat bosanmak cok agr olur 
(1,880 puan) tarafından
Tepkimi gösterdim tabiki ama bi çözümü yok ve bende bilezik vermek istemiyorum kendi yaptı kendi ceksin
(5 puan) tarafından
Bilezigi verme ama bosama da ccocuklarnla sonra baska yerde mutlu olabailcek misin ailene  ne kadar sganabbileceksin  yani baska ne yasiyorsunuz bilemm ama bu durumdan bosanlmaz diye dusunuyorum bn yavrunu dusun
(1,880 puan) tarafından
Vermezsem ne yapicaz bi çözümü yok anca suratıma bakıyor
0 oy
(234 puan) tarafından
Bileziklerini verme nasil oynadiysa baska yerden bulsun ödesin haklisin tabi bacim he ailen arkandaysa boşan. Cocukllarinin hakkini yiyen bi adam sonuçta 
(1,880 puan) tarafından
Arkamdalar çok şükür ama adamın bi çözümü yok
(234 puan) tarafından
Olmasin bence ailenin arkanda olmasida çok iyi
0 oy
(10,124 puan) tarafından
Tabiki verme asla verme sakin bosunmaya gelince boşama ama cezalandir bir şekilde 
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Sakin ol biraz evine bakıyor mu istedigini alıyor mu eğer cevabın evetse üç bilezik için değmez düşene de bir tekme sen vurma ver gitsin ama bir daha olursa giderim diye tehdit et 
(1,880 puan) tarafından
Verirsem yerine gelmiycek 7 bileziği vardi düşün elimde 3 suan  arabamız vardi sattı kafasına göre şimdi elimizde araba alçak para bile yok 2 çocuğum var ve araba istiyordum şimdi yine verirsem araba almak imkansız  olcak ki boşa giden bi para kaza falan olur anlarım geçim sıkıntısı okur ama bu tamamen onun s.lakligi
(1,760 puan) tarafından
Hastalık olmuş onda bu şekil de sana şiddet uygular  madem adam böyle git bozdur en azından ihtiyaçlarını al
(1,880 puan) tarafından
Şiddet değil de psikolojik baskı yapar ben kabul etmedikçe hayatı zindan eder
(1,760 puan) tarafından
O daha beter
(1,760 puan) tarafından
Bence sen ona ver duygusal bir konuşma yap senden kıymetli mi yeter ki sana bir şey olmasın falan de akıllı ol inan adam bol bol harçlık verir sana
(1,880 puan) tarafından
Aynen öyle evde yemek yiyemedi bugün bi afra tafra kalkıp bi corba yapabilirdim yapmadım gidince yaptım
(1,880 puan) tarafından
Harçlık veriyor zaten orda sorun yok ama bozduğu hicbiseyi yerine koyamıyor biz borcsuz evlendik 7 bileziğim vardı kaldı 3 araba al sat yaparak millet zengin olur biz hep zarar ettik
0 oy
tarafından
Benim eşimde oynadı şuanda oynamıyorum diyor ama ben oynadığını düşünüyorum ne diller döktüm ama ona bir şans daha verdim bir kere daha yakalarsam aileme anlatıcam işler kötü yere gidecek 
(1,880 puan) tarafından
Ben ailesine söylersem babası gereğini yapar çok korkak babasından
0 oy
(323 puan) tarafından
Aynı durumdayım evleneli 4 sene bitti ve 4 senedir aynı. Her seferinde söz verip tekrar tekrar iddia oynuyo. G.ö.tümüz borçtan kurtulmuyo bir türlü 1 ay önce yine yakaladım cinnet çekirdim artık evde aileside biliyo konuşuyor kızıyo ama ö.k.ü.zün trene baktığı gibi bakıyo hiç bi cevap yok. Artık tükendim bende aileme anlatıp anlatmamakta kararsızım bu evliliği idare etmekten çok yorulmuş durumdayım. 
(1,880 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun ne diyebilirim ki gittiğim kursta bi kadın varda o mahkeme kararıyla eşinin maaşına el koymuştu eve de öyle maaşı o çekip ona haslik veriyordu öyle önüne geçmişti sildi nasıldır bilmem onunki de çok ileri boyuttaydi kredi çekip çekip oynamış o yetmeyince gitmiş beyaz eşya almış mesela taksitle satmış öyle oynamış falan
(323 puan) tarafından
Benimkide babasının üstüne çekmiş şok olduk. Artık ne yapıcamı bilmiyorum.
(1,880 puan) tarafından
Cok pislik bisey bikere batınca kurtulmuyorsun babasından çok korkar o yüzden öğrenecek ve o borcu ödeyecek ödemezse alsın oğlunu
(323 puan) tarafından
Bence gizlemeyin ben ilk zamanlar söylemedim tatsızlık çıkmasın diye ama bu sefer kendi ayağımla gittim anlattım yine söz verdi bakalım kaç ay sonra bulaşacak yine.
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Bence bikere lik yardımcı ol ama korkut bidaha yapmayacagina  tekrar yaparsa ozaman boşa hatasız kul olmaz
0 oy
tarafından
Benim tanıdığım var kadın eşiyle bu yüzden boşandı evi dahi borçtan hipoteklendi çocuğun rızkını falan hep yemiş boşandılar maalesef bileziklerini verme canım 
(1,880 puan) tarafından
Ne evim var ne arabam tek olan 3 bilezik
tarafından
Verme canım bence alışkanlık haline getirdi demek ki inşallah döner bu yoldan
0 oy
(6,437 puan) tarafından
İlk ve sonsa boşanmam canım ama bileziklerimide vermem ihtiyaçlarımı da kısmaö nasıl kafasına göre harcadıysa öylede ödesin
(1,880 puan) tarafından
Canım ihtiyaçlarımızı kırmamak mümkün değil market e çıkamadık yarin çocuğun okuluna koycak bisey yok diyorum suratıma bakıyor sabah ne yapcam bilmiyorum krep var Yumurta yok meyve suyu yok yarın bide okulda oyuncakla ilgili bisey varmış ilk defa okula heves edesi tuttu cocugumun
(6,437 puan) tarafından
Satma canım sakın gerekirse annenden babandan 100 200 iste sadece evladının beslenmesi için o kadar satarsan ayağı yer alacak umurunda değilmiş gibi davran hatta ailen yakınsa çık git aklı başına gelsin
(1,880 puan) tarafından
Haftasonu babasına soylicem ne yaparlarsa yapsınlar gerekirse boşarım ne hali varsa görsün
(6,437 puan) tarafından
Aynen öyle kumar o inan benim eşimin arkadaşlarıda önermiş sakın dedim yani ne az ne çok biz bize yeteriz dedim
0 oy
(669 puan) tarafından
Bu işler bağımlılık yapıyor.bilezigi verme birini bozdur ailenin yanına git orda harçlık yap.buda kalsın ortada.rest cekmezsen hiç düzelme ihtimali yok.

Rest çekersen ortada kalırsa belki ufacık bi ihtimal onuda sanmıyorum. Bu adam böyle devam edecek bunu bil ise gir tek başınasın. Bari bunun kumar borcunu odeme
(1,880 puan) tarafından
3 aylık bebeğim var şuan iş e girmem mümkün değil ailem e gitsem de benim bi masrafim yok zaten idare ederiz
(669 puan) tarafından
Ozmn ailene git bu adamdan sana hayr yok.gtmezde kalırsın gözünü o elindeki bileziği dikti.onlarida yiyip borç batağına sokacak.belki annelere gidince bebegin suyu hürmetine Allah bi akıl verir ona tek kalinca
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Boşanmak ağır olabilir ilk defa yapmış.fakat nasıl yaptıysa öyle ödesin 
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Verme. Nerden bulursa bulsun. Oynarken aklı nerdeydi. Kısma kendinden
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Kizceler yorumlarınız için sagolun 3 bilezik le kapancak bir borç değil 100 bin mis öğrendim annemlere anlattım onlarda ses etme hafta sonu babasına söyler ödetiriz odemezlerse herkes kendi yoluna dediler o yüzden bekliyorum 
0 oy
(51,769 puan) tarafından
boşanmasanda kararli ol bilezikleri de sakla bulamasin gizli gizli almasin ne is yapıyor 
(1,880 puan) tarafından
Fabrika da çalışıyor 15 bin maaşı bilezikler annem de
(51,769 puan) tarafından
maasi iyi aslinda
(1,880 puan) tarafından
İyi olsa ne olcak parayı yönetmeyi bilmedik den sonra
(51,769 puan) tarafından
onun aklina girenler olmustur arkadas cevresi falan
0 oy
tarafından
Canım eşime sordum direk boşanma sebebi değil ama kullanılır dedi. 
(1,880 puan) tarafından
Bilmiyorum kendiliğinden defolup gitse keşke hayatımdan
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Canım bunu sen karar ver canım benim babam ele çok para yetirdi arkadaşları evi arabasi var babamın ise oğluna borcu var kardeşime kredi çektirdi annem çekti çocukları icin ama annem ve biz yiprandik he bosan diyemem boşanma diyemem ama bunu sen karar versen ve ailen arkanda mi o önemli bunu ailen ve sen karar ver
(1,880 puan) tarafından
Yok başkasına vermez kendi kendine bulaşmış işte bu zmana kadar yaptığı bütün borçlara sadık kaldi kimseden para da istemedi ama buna bulaştı iste
(1,541 puan) tarafından
Canım sen bilirsin sen tanıyorsun ıstersen şans ver ıstersen biraz gözlemle konus ıstersen ayrıl Insallah hayırlısı neyse o olsun
0 oy
(279 puan) tarafından
Canım her evliliğin dinamiği farklı ve bence her evliliğin bitiş sebebi de aynı olmak zorunda değil dayanamayan olursun, sevgin biter saygın biter mutsuz eder herşey bı sebep. Çabaladın mı kuzum doğru yol için?
(1,880 puan) tarafından
Evlendiğimden bitmeyen bir savaşın içindeymişim gibi hissediyorum beni mutlu eden tek şey çocuklarım mevzu sadece para değil çok sevildiğimi biliyorum ama severken öldürenler den işte
(279 puan) tarafından
Ben de inan ki anlıyorum seni tükendim, Allah sonumuzu hayretsin
0 oy
(1,058 puan) tarafından

İyi de bitcoin borç yaptirmazki olanı kaybedersin ben mi yanlış biliyorum eğer öyleyse verme bileziklerini kaybettiğini geri kazanmak hırsı ile istemiş olabilir. 

Vakti zamanında bende oynadım icerde azıcık param kalmıştı onunla kaybettiğimi geri kazanınca tövbe ettim tam olarak neyin nesi borç bence önce onu öğren 
(1,880 puan) tarafından
Bilmiyorum okadr ama borsa da var neyi nasıl yaptı Bilmiyorum 5 ay önce öğrendim miktarını bugün sordum

İlgili bir soru bulunamadı

410,723 soru

12,358,267 cevap

41,248 kullanıcı

Kategoriler

...