0 oy
157 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (51 puan) tarafından
kizlar ben anneme arkadasim yazma yapyo dedim oda bana yaparmi dedi 5 tane bende sordum yaparim dedi

işte aradan 2 ay gecti annem yazmayi begenmedi oyasini

dedi ben istemiyorum yaptirmak

kiz şimdi direniyor yazmalari vermem diye

sizce napabiliriz benide engellemiş annemede birsuru şeyler demiş hakaretler etmiş

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Eğer kız yapıp emek vermişse kul hakkına girersiniz öyle keşke en başından baksaydı modellere ama daha yapmamışsa babasının hayrına mı vermiyor yazmaları gider söke söke alırım mesele yazma değil ama böyle bir zorbalık yapamaz 
(51 puan) tarafından
sadece zebrasini cekmiş ve 2 tane oya yapmis örnek olsun diye hepsine yapmadi
-Reklam-
+1 oy
(13,375 puan) tarafından
Kız oya yapmış bu hak değil mi yani? Annenin yaptığı ayıp. Oyası ile mi versin istıyorsunuz şimdi. Sana tekrar yazma alıp verse hem durduk yere yazma masrafı yapacak hem de sizin zevkinize uygun belki de kimsenin almayacağı yazmalar elinde kalmış olacak. Baştan model verseydi annen madem. Sipariş verip almamak nerden baksan ayıp 
(51 puan) tarafından
hayir oyayi yeni başladi daha yapmadi
0 oy
tarafından
Annen begenmemis kadin da vermek istemiyormus dogru anladiysam yapacak bi sey yok su an kotu olmus keske once modellere bakip model secip ona gore yaptirsaydi 
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Ne alaka ya zorla mı yapacak parasını falan verdiniz mi
(51 puan) tarafından
para vermedik ama yazmalar onda
(4,224 puan) tarafından
Yani bilemedim onun insafina kalmış artik evini falan biliyorsan bir gün git kapiyi çal nazikce iste vermezse de yapicak bişey yok
0 oy
(15,807 puan) tarafından
Yazmalarin üstüne oya işlediyse nasil versinki. O zarar etmiş olacak. Ara yolu bulup başkasina satabilirse yazma paranizi versin sizin. 
(51 puan) tarafından
oya işlemedi daha zebrasini cekmis ve sadece 2 sira yapmis oyayi
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Yani önce bi bakılır model seçilir,bende yapıyorum ama güvenip parayla satmıyorum ha kötümü oluyo hayır,benden daha prolar var onlar yapsın 
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Kadın emek vermişse eğer size de emeğinin karşılığını vermek düşer. Ödeyin parasını alın yazmaları, sizde başkasına satın. 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 263 göst.
24 Aralık 2024 Moda kategorisinde -S-E-Y-D-A- (4,268 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 111 göst.
16 Eylül 2023 Moda kategorisinde Gulcannacak (326 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 440 göst.
19 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 336 göst.