Neyin kafasını yaşadıklarından ziyade, kafasının içinde beyin olup olmadığını merak ettiğim insanlar var!
yıkıldı yolunu bekleyen şehir...
şimdi gelsen de bir, gelmesen de bir...
:D ouuvvvv baby benim de :D
‘’Yaşam, çok zalim bir öğretmendir. Önce sınav yapar, sonra ders verir.’’
Simdi bn gidiyom ellere sen vur poponu yerlere :)
Otobüs bedava olunca herkes kullanıyor. Beyin de bedava ama pek kullanan yok ne yazık ki! Hep tektim, arkama kimseyi almadım. Hep karşıma aldım. Belki kral olmadım ama kral da tanımadım.
Kimse Kendini Ebedi Göklerde Klacak Zannetmesin. ALLAH Dilerse Gökte Süzülenleri Yerde Sürünenlere Yem Eder..
Buda Benden Olsun Barii Bugun :D
Dışarı çıkmak için annemin karnını tekmelediğim hayata bak
Muazzam bir hayal kırıklığı...
Dun burda biri yazmisdi cok hosuma gitti. YASATDIKLARINI GOZUMUN ÖNÜNDE YASAMANI İSTERİM
Bna cektrsende sana cektirecek Rabbim var """""
"Derdi dünya olanın,dünya kadar derdi olur"
Kimse vazgeçilmez değildir,vazgeçtiklerim bunu iyi bilir :D
Dünyanın en yüksek tahtına da çıksan, yine aynı g ö t ile oturacaksın.. :D bi tarafi havada olanlara gelsin herkesteki ayni yani :D
Aynen canm yaa kafasız insanlar dolanıyor burdaa göryom
Uyarı veren çok gumanki kafasızlardan hatrına dokunmus kıyaman yaa beyinsizmeee》》
DÜNYA iyi olanların değil, iyi oynayanların DÜNYASI
HAYAT ÇATLAK BARDAKTAKİ SUYA BENZER İÇSEN DE TÜKENECEK İÇMESEN DE.BU YÜZDEN TAT ALMAYA BAK.ÇÜNKÜ YAŞASANDA BİTECEK YAŞAMASANDA...
Çok güzel bir cümle tatlım ❤️
"Uğraşma boşuna. Seni ancak gördükleri ve duydukları kadar anlayacaklar. Gördükleri, ancak kendi anladıkları kadarı olacak." - Mevlana
Ne edersin kendine edersin kendi kendine.
Güvendiğim tek şey!! Aynaya baktığım da gördüğüm ve yukarıya baktığım da göremediğimdir...
1,440,018 soru
23,673,763 cevap
309,739 kullanıcı