0 oy
499 göst.
Diğer kategorisinde (1,142 puan) tarafından

Kontrole gittiğimde gosterecem kızlar da bir de burda sorayım dedim.eve geldikten sonra fark ettik göz pinarinda hafif morumsu yeşilimsi şişlik 

image

12 Cevaplar

0 oy
(14,641 puan) tarafından
Normal doğum mu oldu 
(1,142 puan) tarafından
Yok sezeryan oldu
(14,641 puan) tarafından
Oğlumda da vardı iki göz altında mor gibi kalacak sandık şükür geçti 1 aya
-Reklam-
0 oy
(1,410 puan) tarafından
Yağ bezesi et beni falan olabilir 
(1,142 puan) tarafından
Ameliyat mı gerekir acaba ya
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Ayyyyy çok güzel maşallah ya. Belki geçer zamanla canim.yenidoganlarda bu tarz şeyler oluyor galiba.doktora sorarsın tabi yine de.
(1,142 puan) tarafından
Teşekkür ederiz:) inşallah geçer ya kafama taktım
0 oy
(133,147 puan) tarafından
aahh kiyamam nasi guzel cennet kokuyodur annesi kokla benim icin gozundeki ne bilmiyorum
(1,142 puan) tarafından
Teşekkür ederiz :) soracam inşallah geçer ya
0 oy
(2,536 puan) tarafından
Doğum lekesi gibi. Oğlumun sırtında poposunda çoktu büyüdükçe geçiyor ama doktora sorun yine de.
(1,142 puan) tarafından
Bir soracam.bana da bir tikanikkik gibi geldi
0 oy
tarafından
kirmiziligi soruyorsan gecer zamanla
(1,142 puan) tarafından
Yok göz pinarinda hafif morumsu şişlik var
tarafından
soyle bnm kizimin tam kuyruk sokumunda morluk vardi dr endiselenme gecer dedi 1.5 yasinda tam gecmedi henuz ama azaldi. ama sisligi bilemiyorum..
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ihmal etme götür bakalım bide doktor çıkartırken kontrol etmedi mi görürdü her türlü
(1,142 puan) tarafından
Zaten saçma sapan bı hastaneydi başıma gelmeyen kalmadı bişey demediler cikarken
0 oy
(165 puan) tarafından
Benim kızımında aynı şekil göz kenarı şişti ilk doğduğunda göz pınarı tıkanıklığı demişti doktor damla verdi bide masajla geçti 
(1,142 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun.inşallah bizim de öyle olur çok takıldı kafama.ama bugün ağlarken o gözünden yaş geldi dikkat ettim de
(165 puan) tarafından
Teşekkürler sizede geçmiş olsun ben o gözden neler çektim enfeksiyon diyip 10 gün hastanede yatırdılar kızımı antibiyotikler serumlar daha 1 günlük bebeği delik deşik ettiler ama hiç düzelme olmadı bende dayanamayıp tartıştım imza atıp başka hastaneye götürdüm ve tahmin ettiğim gibi yanlış teşhis koymuşlar diğer doktor bir damla yazdı ve masaj yapmamı söyledi sonra geçti zaten .. En etkili şey masajmıs sizde gözüne masaj yapın ben yaptığım zaman şişlikten yaş fışkırıyodu resmen o şekil olursa sizi korkutmasın doktor olabilceğini söylemisti
(1,142 puan) tarafından
Nedir bu cahil doktorlardan çektiğimiz ya.çok teşekkür ederim.insallah bizimki de öylece geçer
0 oy
tarafından
Acaba göz yaşı kanalı falan mı tıkalı ağlayınca göz yaşı akiyormu o mu şişkinlik yaptı diye düşündüm 
(1,142 puan) tarafından
Ben de öyle düşündüm ama bugün ağlarken bir damla yaş geldi o gözünden
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Maşallah ya Allah esirgesin çok minnoş bu göz yaşı kanalı yikalidir masajlada açılıyor doktor damlada verebilir canım ama tıkalı derse masajina bak bı bence yenidoganda oluyor tıkanıklık 
(1,142 puan) tarafından
Amin cumlemizinkini.çok teşekkür ederim.ben de öyle düşündüm ilkten ama bugün ağlarken bir damla yaş geldi gözünden bilemedim
(7,438 puan) tarafından
Bir tanıdığın kızında vardı gözünden hep yaş akiyordu aa ağlıyor mu dedim yok tıkanık ondan dedi yani illa tıkanık olunca akmamazlik olmuyor canım
(1,142 puan) tarafından
Yaa bizimki de öyle olabilir o zaman.teşekkür ederim
(7,438 puan) tarafından
Rica ederim ama doktora sor mutlaka
0 oy
(472 puan) tarafından
Buradan gördüğüm kadarıyla Doğum lekesi gibi duruyor oy maşallah Sağlıklı büyüsün
(1,142 puan) tarafından
Hafif şişlik var tıkanıklık mi dedim ben de acaba.cok teşekkür ederim amin cumlemizinki

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 151 göst.
15 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.
0 oy
2 cevap 80 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 312 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,134 puan) tarafından soruldu